2777
2789
عنوان

بیاید بگم دیشب چیشد😐 + عکس

1038 بازدید | 50 پست

دیشب یه چیزایی اتفاق افتاد که من به خودم گفتم دیگه غلط کنم حتی جواب سلام به سری آدما رو بدم.

چنتا از فامیلامون خیلی ادایی هستن. حرف و حدیثم زیاد درست میکنن. از زمانی که یادم میاد همش منتظر بودن یه اتفاق بدی واسمون بیوفته. هروقت شاد بودیم یا پیشرفتی میکردیم فاز میگرفتن. من یه مدته خداروشکر کارم خوب پیشرفت کرده، یه ویلای خوشگل به اندازه یه شب که مهمون دعوت کنیم رزرو کرده بودم . 

((عکس ویلارو هم میزارم))

از زمانی که اومدن همش نگاه از بالا به پایین داشتن، هی میپرسیدن خودت رزرو کردی یا مال آشناتونه. (اگه مجبور نبودم دعوتشون نمیکردم.) دیشب به یکیشون گفتم لطفاً برو روی اون یکی مبل بشین اینجا میخوام عکس تکی بگیرم با سفره یلدا ، شروع کرد به فاز گرفتن😐 کلا دیگه جواب نداد.

منم هیچ حرفی دیگه باهاش نزدم. بعد رفتم دیدم کلی استوری تیکه دار گذاشته😐

بعد صبح زنگ زدن گفتن ما راحت نبودیم تو ویلا !!!

درحالی که کلی پست و استوری گذاشته بودن از اونجا.

به نظر خودم که دیگه لازم نمیبینم باهاشون در ارتباط باشم. دیشب واسه ادب و احترام دعوتشون کردم.

چرا یه سریا انقدر مشکل روانی دارن. چرا انقدر بدشون حال خوب یکی دیگه رو ببینن؟😐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه مشکل دارن همممه حتی خودت والا 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
دیگه با این جور آدمای سمی قطع رابطه کن ، عکس ویلا رو هم میشه بزاری ؟؟

گذاشتم عزیزم ، آره به خدا. انقدر اعصابم خرد شد هی میگفتم چرا آخه اینارو دعوت کردم. از یه طرف مجبور بودم چون فامیلای نزدیک همه بودیم ،زشت میشد دعوت نکنم

همه مشکل دارن همممه حتی خودت والا 

آره خب نمیشه گفت هیچکی مشکل روانی نداره، هرکی با یه مقدار مشخصی داره، ولی این که اینجوری زخم زبون بزنن دیگه خیلی بده