2777
2789
عنوان

خیانته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 29 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونم اصلا نمیخام شروع کنم فقط چرا احساس گناه دارم نسبت بعش

خیانت چیه؟

وقتی با طرفت هستی ، بری با کس دیگه

تو نبودی و هیچ تعهدی ب اون ادم نداشتی

اینو درک کنی حس بدت از بین میره

وقتی باهام مخالفی و مخاطب حرفم نیستی روم ریپلای نزن حسابت نمیکنم🙌🏻  توهین کردی جواب نگرفتی شک نکن با چند تا کاربری گزارش خوردی🤗     اگه میخوای از روشنفکر برام ب عنوان توهین استفاده کنی، باید بگم ترجیح میدم روشنفکر باشم تا کوته فکری مثل تو🫴🏻   INTP
خیانت چیه؟ وقتی با طرفت هستی ، بری با کس دیگه تو نبودی و هیچ تعهدی ب اون ادم نداشتی اینو درک کنی ...

نه می‌دونی من خیلی عاشق فرد اول بودم یعنی بعد رفتنش صدبار مردم. نفر دومم از اعتمادم سواستفاده کرد. ترکم کرد. بعد الان همش میگم اگه عاشق اولی بودم چطور بعد چند ماه رفتم سراغ بعدی خیلی اشتباه کردم ولی نمی‌دونم چرا 

معلومه ک نیست چه پرروان مردم انتطار دارن بعدکات تو فراق عشقش بسوزیم 

خدارو شکر 🥺❤️ خب بعد اون رابطه تموم شد رابطه دوم . بعد چند سال شخص اول برگشته چرا احساس سنگینی دارم

نه می‌دونی من خیلی عاشق فرد اول بودم یعنی بعد رفتنش صدبار مردم. نفر دومم از اعتمادم سواستفاده کرد. ت ...

از گذشته بیا بیرون همین

وقتی باهام مخالفی و مخاطب حرفم نیستی روم ریپلای نزن حسابت نمیکنم🙌🏻  توهین کردی جواب نگرفتی شک نکن با چند تا کاربری گزارش خوردی🤗     اگه میخوای از روشنفکر برام ب عنوان توهین استفاده کنی، باید بگم ترجیح میدم روشنفکر باشم تا کوته فکری مثل تو🫴🏻   INTP
فقط میخام بدونم این حس سنگینی مال چیه 

عذاب وجدان بیخود و الکی

عذاب وجدان بیخود و الکی

خب اینکه من الآنم بدون فرد اول راحت میتونم زندگی کنم و عادت کردم ولی این دوروز که پیام داد ثانیه از ذهنم بیرون نمیره چیه از کار و زندگی افتادم 

نه، رابطه تموم شده دیگه. به هیچ دو طرف مربوط نیست کی با چه کس دیگه ای وارد رابطه میشه

خدارو شکر 🥺❤️ خب بعد اون رابطه تموم شد رابطه دوم . بعد چند سال شخص اول برگشته چرا احساس سنگینی دارم

شخص اول اشتباه میکنه که برگشته اون دیگه یه آدم غریبه ست اصلا دیگه ربطی به شما نداره، نباید اجازه بدی برگرده

شخص اول اشتباه میکنه که برگشته اون دیگه یه آدم غریبه ست اصلا دیگه ربطی به شما نداره، نباید اجازه بدی ...

نه جوابشو دادم ولی قصد برگشت ارتباط ندارم فقط حسم برام مبهمه

نه جوابشو دادم ولی قصد برگشت ارتباط ندارم فقط حسم برام مبهمه

شاید هنوز فکر میکنی خیانت داری میکنی، الانم که منطقی گفتیم این اصن خیانت نیست، رابطه تموم شده رفته. باید روی ذهنیت خودت کار کنی 

شاید هنوز فکر میکنی خیانت داری میکنی، الانم که منطقی گفتیم این اصن خیانت نیست، رابطه تموم شده رفته. ...

مرسی قشنگ من . می‌دونی فرد اول خیلی عاشقش بودم دیگه دوباره تو چرخه رابطه دوم افتادم که اونم غلط بود آسیب دیدم بعد همش میگم اگه عاشقش بودم چرا رفتم با دومی این اذیتم کرد