خانما اگه با ینفر رابطه داشتیم خیلی قوی و عاشقانه بعد بنا به دلایلی طرف ترکت کنه چون شرایط نیست و شما بعد چند ماه با ینفر دیگه وارد رابطه شی و رابطه بگیری به اون شخص خیانت کردی ؟ چون اسرار داشت بعد من با کسی نباش.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
میدونم اصلا نمیخام شروع کنم فقط چرا احساس گناه دارم نسبت بعش
خیانت چیه؟
وقتی با طرفت هستی ، بری با کس دیگه
تو نبودی و هیچ تعهدی ب اون ادم نداشتی
اینو درک کنی حس بدت از بین میره
وقتی باهام مخالفی و مخاطب حرفم نیستی روم ریپلای نزن حسابت نمیکنم🙌🏻 توهین کردی جواب نگرفتی شک نکن با چند تا کاربری گزارش خوردی🤗 اگه میخوای از روشنفکر برام ب عنوان توهین استفاده کنی، باید بگم ترجیح میدم روشنفکر باشم تا کوته فکری مثل تو🫴🏻 INTP
خیانت چیه؟ وقتی با طرفت هستی ، بری با کس دیگه تو نبودی و هیچ تعهدی ب اون ادم نداشتی اینو درک کنی ...
نه میدونی من خیلی عاشق فرد اول بودم یعنی بعد رفتنش صدبار مردم. نفر دومم از اعتمادم سواستفاده کرد. ترکم کرد. بعد الان همش میگم اگه عاشق اولی بودم چطور بعد چند ماه رفتم سراغ بعدی خیلی اشتباه کردم ولی نمیدونم چرا
نه میدونی من خیلی عاشق فرد اول بودم یعنی بعد رفتنش صدبار مردم. نفر دومم از اعتمادم سواستفاده کرد. ت ...
از گذشته بیا بیرون همین
وقتی باهام مخالفی و مخاطب حرفم نیستی روم ریپلای نزن حسابت نمیکنم🙌🏻 توهین کردی جواب نگرفتی شک نکن با چند تا کاربری گزارش خوردی🤗 اگه میخوای از روشنفکر برام ب عنوان توهین استفاده کنی، باید بگم ترجیح میدم روشنفکر باشم تا کوته فکری مثل تو🫴🏻 INTP
شاید هنوز فکر میکنی خیانت داری میکنی، الانم که منطقی گفتیم این اصن خیانت نیست، رابطه تموم شده رفته. ...
مرسی قشنگ من . میدونی فرد اول خیلی عاشقش بودم دیگه دوباره تو چرخه رابطه دوم افتادم که اونم غلط بود آسیب دیدم بعد همش میگم اگه عاشقش بودم چرا رفتم با دومی این اذیتم کرد