2777
2789
عنوان

درمان موی سفید پیدا کردم خانما

6798 بازدید | 88 پست

معجزه میکنه نزدیک چند سال بود همه چیو امتحان کردم هیچی موی سفیدمو درمان نکرد تا رسیدمبه سه تا چیزی که ساخته زهن خودم بود  حاضری که بهتون بگم  من نزدیک دوما ه استفاده کردم تمام موهای سفیدم سیاه شده هرکی دلشو داشت تا دوماه مرتب امتحان کنید منتزر باشید تا روششوبگم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موی سفید هیچوقت سیاه نمیشه

چرا میشه 

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

فقط فقط تا دوماه هر کس امتحان کرد نتیجه داد بیاد اینجا بگه واسه منم دعا کنید از ته دل یک قاشق غذا خوری چای با یک قاشق غذا خوری سر پر پودر پوست انار با یک قاشق مرباخوری نمک  دریابجوشونید ربع ساعت بعد از حمام بریزین روی سرتون موهاتون تو حوله بپیچانید بزارین همون اب با موهاتون خشک بشه فقط دوماه  مرتب هر وقت حموم رفتین استفاده کنید 

موی سفید هیچوقت سیاه نمیشه

مگر زلیخا باشی...

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
فقط فقط تا دوماه هر کس امتحان کرد نتیجه داد بیاد اینجا بگه واسه منم دعا کنید از ته دل یک قاشق غذا خو ...

یه قاشق چای خشک؟ 

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
مگر زلیخا باشی...

میشه عزیزم،،،، اگر میخواید بگم 

چرا میشه 

سلام بانو... راهش رو بگو عزیز دلم...

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
میشه عزیزم،،،، اگر میخواید بگم 

چرا نخوام... شما قدیمی هستی... خدا وکیلی خودت تجربه کردی؟ من موهام قشنگ بود و بلند... در اثر غصه‌ها سفید و دااااغون شده