2777
2789

دیشب بر خلاف میل باطنی خونه پدر شوهر بودیم 

بابام ۲۰روزه ک از پله ماشین افتاده و دیسک کمرش زده بیرون ، اینم بگم ک بابای من دایی شوهرم میشه 

بعد شوهرم ب برادراش کفت ک ی حالی از دایی میپرسیدین افتادس، بعد برادر شوهرم گف مگه چیشده شوهرمم گفت افتادو.... بعد برادر شوهرم ب خنده و مسخره بازی گف اونکه پارسالم از جلو ماشین افتاد امسالم ک از پله ماشین لابد سری بعدی از عقب میوفته ، و همشون زدن زیر خنده ب قدری ک دیدن من ناراحت شدم ولی بازن خندیدن ..

خیلی دلم شکست خیلی ، براچی باید مسخره کنن 

بابام سنش بالاس مجبوره کار کنه چون با ی حقوق بازنشستگی ک نمیشه زندکی رو گذروند 

بعد برادر شوهرم میگ دیگ سنش زیاده بسشه برا کی میخاد جمع کنه....

اینم بگم ک خودش و باباس وضعشون خیلی خوبه ولی ما و بابام نه 

ب شوهرم ک اعتراض کردم گفتم از طرف خودت بهش بگو دیگع مسخره نکنه من بدم میاد ، کلی دعوام کرد و جبهه گرفت ک با تو نمیشه هیجا رف فلان و...

واقعا حق دارم ناراحت بشم یا حساس شدم؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حق داشتی میگفتی هرکی مسخره میکنه سرش بیاد تا لال بشن خودت جوابشونو بده بعد ناراحت نشی

گف مگه بچس هعی میوفته 

باباش گف ادم سنش بالا ک میره همه چیز فرق میکنه با چند یال قبل..

بعد دوباره مسخره کرد 

گفتم حالا خودت ک پیر شدی میفهمی ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

خیلی معذرت میخوام ولی برادر شوهرت یه بی‌شعور به تمام معناست😑

چه معنی میده که ینفرو به خاطر اینکه مجبوره برای یه لقمه نون حلال کار کنه مسخره کرد

من اگه جات بودم خودم همونجا حالشو میگرفتم

من مطمئنم که تو موفق میشی... نه فورا اما قطعا😉          از تو فقط یدونه هست پس مواظب خودت باش🫂💕     خوشحال میشم باهام حرف بزنی🥰👇 https://harfeto.timefriend.net/17386823816243

خیلی معذرت میخوام ولی برادر شوهرت یه بی‌شعور به تمام معناست😑 چه معنی میده که ینفرو به خاطر اینکه م ...

چ کار کنم وقتی شوهرم پشتم نیس؟

امروز ک بهش اعتراض کزدم میگ ی کاری نکن بلایی سرت بیازم بندازمت بغل بابات

چ کار کنم وقتی شوهرم پشتم نیس؟ امروز ک بهش اعتراض کزدم میگ ی کاری نکن بلایی سرت بیازم بندازمت بغل ب ...

خیلی متاسفم برای شوهرت که درک نمیکنه فقط خانومشه که براش میمونه و باید بیشتر از همه طرف خانومشو بگیرهه🤦🏻‍♀️💔

من مطمئنم که تو موفق میشی... نه فورا اما قطعا😉          از تو فقط یدونه هست پس مواظب خودت باش🫂💕     خوشحال میشم باهام حرف بزنی🥰👇 https://harfeto.timefriend.net/17386823816243