2777
2789

(اگه چندشتون میشه نبینید عکسو لطفا)

خیلییییی درد میکنه اصلا نمیتونم پامو زمین بذارم

کسی میدونه چیکار کنم خوب شه؟

مامانم دیروز خمیر زردچوبه گذاشته بود پام زرد شده اما درست نشد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخچه است احتمالا چون دردم داره...یه قطره هست از داروخونه بگیر قیمتی هم نداره چند روزع خوب خوب میشه ،با گوش پاکن بزن رو همون قسمت و بعد مدتی بذار آب داغ و با تیغ ببرش ،بی حسه درد نداره خیالت راحت

میخچه است احتمالا چون دردم داره...یه قطره هست از داروخونه بگیر قیمتی هم نداره چند روزع خوب خوب میشه ...

نه میخچه نیست متاسفانه کفشم تنگ بوده گوشتمو فشار داده تو ناخنم بعدش اینجوری عفونت کرده

امروز تعطیله دکتر نیست اینجوریم خیلی درد می‌کنه نمیدونم چیکار کنم

باید بری دکتر ناخونتو بکشی .

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
نه میخچه نیست متاسفانه کفشم تنگ بوده گوشتمو فشار داده تو ناخنم بعدش اینجوری عفونت کرده امروز تعطیله ...

نمیدونم منم گاهی اینجور که میشم تا عفونت نکرده به پام استراحت میدم گوشتش خوب بشه،بری بیمارستان دکتر عمومی هست ببینه رارو میده