2777
2789
عنوان

بچه ها قوت قلب میخام

62 بازدید | 5 پست

شوهرم خودخواهه هر کار که دلش میخاد میکنه. مسافرت مجردی خیانت به مدلای مختلف بهش که میگم بریم مشاوره هم قبول نمیکنه. بعد وقتی دختر ۵ سالم بهش میگه شبا دیر نیا دلم تنگ میشه، چرا دیر میای ، چرا همش با دوستاتی، میگه اینارو تو به بچه یاد دادی.. بنظرتون من چه عکس العملی باید نشون بدم

شما چرا موندی توی این زندگی ؟ 

خیانت ؟؟؟ ب تنهایی خودش عامل جدا شدنه 

تعجب میکنم از شما و ادمهای مثل شما 

چطور میتونید قبول کنید توی خونه ای باشید کنار کسی باشید ک با صدنفر دیگه هم میخوابه ... 

چرا بچه اوردی از همچین ادم هرزه ای ؟ 

بنظرم مقدمات مشاوره رو برای بچه تون بچینید ک با طلاق کنار بیاد . بجای قوت قلبی ک به کار نخواهد اومد 

مشاور نرم افزار های حسابداری و crm🖥️ طراح سایت🖱️  🌱کتابخوانی📚

شما چرا موندی توی این زندگی ؟  خیانت ؟؟؟ ب تنهایی خودش عامل جدا شدنه  تعجب میکنم از شما ...

من اوایل ازدواجمون حامله شدم. بعد از ۴ ماهگی بچم فهمیدم اینکاره س، الانم مهریه مو اجرا گذاشتم. اموالشو توقیف کردم   اما خب طلاقم نمیده بچه رم نمیده منم به شدت به دخترم وابسته م. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اوایل ازدواجمون حامله شدم. بعد از ۴ ماهگی بچم فهمیدم اینکاره س، الانم مهریه مو اجرا گذاشتم. اموال ...

بسیار کار خوبی کردی که برای خودت و شخصیتت ارزش قائل شدی 

ی وکیل خوب بگیر کارات رو بتونه ب نفعت پیش ببره 

ولی هم مهریه بخوای هم بچه یکم سخت میشه برات 

عمه من در ازای مهریه حضانت بچشو گرفت 

مشاور نرم افزار های حسابداری و crm🖥️ طراح سایت🖱️  🌱کتابخوانی📚

بسیار کار خوبی کردی که برای خودت و شخصیتت ارزش قائل شدی  ی وکیل خوب بگیر کارات رو بتونه ب نفعت ...

منم گفتم همه رو میدم بچه رو بده. میگه نمیدم. منم موندم. نمیدونم چیکار کنم. از طرفی هم اون بخاطر توقیف اموال و مهریه بیشتر لجبازی میکنه و کثافط کاری، به همه گفته خانومم پول میخاد فقط.  واینکه من خودم کارمندم به پولش احتاجی ندارم که هیچ عذاب وجدان هم دارم که ماه به ماه پول میاد از حسابش بحسابم. اصن قفل شده رو همین حالت زندگیم.