2777
2789
عنوان

بیاین از ترکیبای خوشمزه جدیدی که خودتون کشفش کردین بگین 😋😋😋😋😋

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 41 پست
کرانچی و ماست -ماست و دارچین -چای و موز !-قورمه سبزی و پیاز .-

اصلا قرمه سبزی  اصلش با پیازه لعنتییی😍😍😍

کرانچی با آب خیارشورم خوشمزس با ماست موسیر خوردم خیلی خوشم اومد👌👌 موزو چاییو حتما امتحان میکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نیمرو روش عسل بریزی بخوری. اوووففف

تو قیسوه خرما چهار زیره و کنجد بریزی بخوری. قیسوه ترکیب خرمای سرخ شده با تخم مرغ.

لطفا یه ❤صلوات❤ واسه سلامتی‌ تو دلیم بفرستید😘تودلیه نازم به دنیا اومد و دنیامون صورتی شد😍😍اسرا خانم دلبر مامان بابا خوش اومدی به زندگی❤امروز ۱۲ روزه که دارمت❤دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍💗💗💗امروز واکسن چهارماهگیتو زدم گل مامان.۱۴۰۲.۱۲.۵....عشق مامان الان که دارم اینو مینویسم تو بغلم خوابت برده.امروز  کنارت یه لحظه خوابم برد وقتی بیدارشدم دیدم پیشم نیستی. یهو نگاه کردم دیدم اووووو رفتی زیر جا کفشی و به مامان میخندی😅😘دورت بگردم من.امروز ۴۰۳.۱.۲۲ هست و اولین نوروزی بود ک کنارمی خیلی دوست دارم مامان❤😇
جدی ؟!یا سرکارمون گذاشتی🤣🤣🤣نخورم دستگاه گوارشم عوعوعوعو بخونن🤣🤣🤣

ب خدا من خوردم خوشمزه بود 

این خانم خوشگل کیه که داره این امضارو میخونه؟  (در آستانه ی یک فروپاشی. خب خب خب اولا پروفایلم هیو جکمن بازیگر مورد علاقمه،دوما سلام،سوما کاربری دوممه
نیمرو روش عسل بریزی بخوری. اوووففف تو قیسوه خرما چهار زیره و کنجد بریزی بخوری. قیسوه ترکیب خرمای سر ...

نیمرو عسلو حتمااا امتحان میکنم فقط نمیرم🤣🤣🤣

وایی تخم مرغ خرمارو ارههه هستممم این ترکیباتی که گفتی +گردو با نون بربری تازههه بمبهههه😍😍😍😍😍

خداروشکررر خوب اوکیه🤣❤️  امتحانش میکنم حتما😍😘

اسهال نشی خونت بیفته گردنم🤣🤣

این خانم خوشگل کیه که داره این امضارو میخونه؟  (در آستانه ی یک فروپاشی. خب خب خب اولا پروفایلم هیو جکمن بازیگر مورد علاقمه،دوما سلام،سوما کاربری دوممه
من خرما رو میزنم تو خامه‌ میخورم…خییییلی خوشمزه میشه😋 ترکیب تن ماهی و کنسرو لوبیا و سس مایونز هم ب ...

امتحان میکنم ولیخرما وخامه رو بنظر خوب میاد🤣🤣🤣

اره تن ماهی و کنسرو لوبیا میخوریم ما تخم مرغم توش میشکنیم خیلییی خوبه 

تن ماهی و کنسرو بادمجونم معرکس امتحان کننن👌😋