2777
2789
قشنگه ولی خب اسم خودت به نظرم قشنگتره

بابای من رو اسم خیلی حساسه اگه عوض کنم بدتر باشه فک کنم باهام حرف نزنه. منم سلیقم تو اسم صفره ولی باید عوض کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر بیست تا چهل ساله وقتشه برای بچش اسم انتخاب کنه ن خودش اسم میخوای؟:دذبعغذپکآآآآ

🤣🤣🤣خدایی حق گفتی. همیشه فک میکردم اگه روزی بچه دار شم نمیتونم براش اسم انتخاب کنم. الان میبینم واسه خودمم نمیتونم حتی

ببخشید عزیزم یه سوال چجوری متوجه شدین ارتعاشش براتون خوب نیس ؟ من یه مدت درگیر این قضیه بود ذهنم ولی ...

والا یه سری عددو اینا داره دخترعموم واسم حساب میکنه خودمم بلد نیستم. ولی اون خودش عوض کرده میگه خیلی زندگیش تغییر کرده البته اصول خاصی داره نباید الکی عوض شه چون انگار کارما داره. حالاتو این سایتای ارتعاش اسمم خودت بزن تا حدی انگار درسته ولی واسه تصمیم نهایی حتما با استادش مشورت کن

والا یه سری عددو اینا داره دخترعموم واسم حساب میکنه خودمم بلد نیستم. ولی اون خودش عوض کرده میگه خیلی ...

ممنونم مرسی

تو این سایتا زدم اما اطمینان نکردم راستش 

یه کسی ام تو اینستا پول گرفت بهم گفت ولی همش چرت و پرت بود دقیقا متن همون سایت رو رفته بود کپی کرده بود 😐

زندگی خوبی ندارم اصلا اوضاعم خیلی بهم ریخته ست 

دیگه ب هر دری زدم هعی 

ممنونم مرسی تو این سایتا زدم اما اطمینان نکردم راستش  یه کسی ام تو اینستا پول گرفت بهم گفت ول ...

چی زده بود تو سایت واست. من میپرسم واست ببینم کسی مطمین و کاربلد هست اگه بود معرفی میکنم

ممنونم مرسی تو این سایتا زدم اما اطمینان نکردم راستش  یه کسی ام تو اینستا پول گرفت بهم گفت ول ...

یه قسمتیش میتونه بخاطر اسم باشه ولی همش نه. من رو اطرافیان چه اونایی که خیلی موفق و پولدارن چه اونایی که مشکل دارن امتحان کردم تقریبا شصت هفتاد درصد درست بود. 

یه قسمتیش میتونه بخاطر اسم باشه ولی همش نه. من رو اطرافیان چه اونایی که خیلی موفق و پولدارن چه اونای ...

اخه من از اول بچگی همیشه مشکلات داشتم مشکلات شدید و هیچوقت زندگی خوبی نداشتم بخاطر همین واقعا حس بدی دارم 

خدا خودش درست کنه 

اخه من از اول بچگی همیشه مشکلات داشتم مشکلات شدید و هیچوقت زندگی خوبی نداشتم بخاطر همین واقعا حس بدی ...

مال منم کم درامد ولی صعودیه ولی بازم باید عوض شه. البته سه مدل باید بررسی شه با تاریخ تولد با انگلیسی و با نام مادر که خودم نمیدونم دخترعموم گفت. 

افسون،اطلس،دریا،دلنواز،دلربا،رامش،کرشمه،تابان،روشن،بهشت،روژان،ارکیده،شقایق،کژال،روناهی،دلنشین،پرواز،چکاوک،بهنواز،نیکرو،نورسان،ژینا،ژوان،گلشید،درخشان،نشمین،مهرک،دیبا،شوکا،سرایه،شایسته،وارش،بهاران،خزان،سروا،سپینود،شلر،نیلماه،ایلدا،شهرزاد،ارنواز،دلبان،فریانه،آواز،مهسو