2777
2789
عنوان

حرف زدن در جمع

798 بازدید | 24 پست

خیلی  حرفی ندارم  تو جمع بزنم و هروز  داره قدرت تکلمم پایین میاد  مگه با شوهرم ... اینم بگم خیلی تنهای  کشیدم ... و  تو جمعا  هیچ حرفی برا زدن ندارم  شاید انگشت شمار ....    چیزی بپرسن یا ....    هروزم  بدتر میشم  یعنی      تو خانواده امم همه حرف میزنن من فقط  گوش میدم    نمیدونم بگم  خوب یا بد

منم مثل شما هستم

هرچی میگن من هیچی   درباره اش  ندارم بگم   انگار من اصلا هیچی  برام   پیش نمیاد یا ...  هرچی فکرم میکنم یادم نمیاد  حرفی    خالی خالی    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بعضی وقتا میحرفم بعضی وقتا ن😂😂

دقت کن ببین چجوری حرفایی میزنن که با صحبتاشون آشنایی داشته باشی دفعه های بعد مثل خودشون بخرف🥲ولی سعی کن بحرفی اینجوری تو‌حمع ممکنه احساس غریبی کنی و ناراحتی

من بعضی وقتا میحرفم بعضی وقتا ن😂😂 دقت کن ببین چجوری حرفایی میزنن که با صحبتاشون آشنایی داشته باشی ...

من  خیلی تنهام  خیلییی بچمم کوچیک  اصلا با هیچکی حرف  نمیزنم در طول روز جز بچم     بعد میام حرف بزنم  اصلا تو ذهنم کم میارم   انگار ک صدات نرسه به بقیه    .... اینحور میشه که حرفم نمیزنم   بقیه تند تند حرف میزنن من خیلی طول میکشه  حرف بزنم   و همیشه وسطش  خسته میشم  ولش میکنم 

همه این مشکلات دلیلش اون تنهایی که داشتین

اولین کار که میکنید اینکه از تکنیک های بالا بردن عزت نفس استفاده کنید و تمرین کنید

تا عزت نفستون بالا نره مشکلتون حل نمیشه اینو یادتون باشه

بعد اون موقع خودت دوسداری بیشتر وارد جمع بشید صحبت کنید و از تنهایی فراری میشید و تو همین صحبتهایی که با بقیه میکنید اطلاعاتتون بالا میره برای حرف داشتن و اظهار نظر کردن

من  خیلی تنهام  خیلییی بچمم کوچیک  اصلا با هیچکی حرف  نمیزنم در طو ...

اگه مشکلت اذیت کنندس با مشاوری چیزی صحبت کن که کمکت کنه جدی میگم 🥲

یا کتابی چیزی بخون راجب صحبت کردن 

همه این مشکلات دلیلش اون تنهایی که داشتین اولین کار که میکنید اینکه از تکنیک های بالا بردن عزت نفس ...

و اینکه مطالعه داشته باشید با صدای بلند 

اینطور دیگه زبنتون روان میشه و اعتماد به نفستم برا حرف زدن بالا میره