2777
2789
عنوان

مشکلات خانوادگی

138 بازدید | 10 پست

مشکلات خوانوادگی داشتن خیلی سخته، اینکه پدر و مادرت باید طلاق بگیرن ولی نمیگیرن خیلی سخت تره

همیشه دلم میخواست بچه طلاق باشم یه گوشه واسه بدبختی خودم زجر بکشم و کسی هم عذابم نده و فقط خودم باشم. ای کاش طلاق میگرفتن هم خودشون میرفتن سر زندگی خودشون هم میزاشتن ما زندگی کنیم حتی اگه شده به بدترین شکل ممکن. 

از بس مشکلات خانوادگی دیدم که دیگه به عشق باور ندارم، بزرگترین ترسمم ازدواج کردن و بدبخت شدنه. 

دقیقا منم‌میگم‌کاش تو بچگیم طلاق میگرفتن‌تا انقدر تو تنش و دعوا‌و بحث بزرگ نمیشدم و مادرم انقدر آزارم نمیداد.

یکی از سنت های الهی و یکی از مصادیق کیفرهای معنوی، کیفر «املاء و استدراج» است که در دنیا شامل حال مترفین و گناهکاران شده و به ظاهر برای آنان نعمت تلقی می شود، اما در باطن و حقیقت، نوعی عذاب است. امام علی (ع) می فرماید: «کمْ مِنْ مُسْتَدْرَجٍ بِالْإِحْسَانِ إِلَیهِ، وَ مَغْرُورٍ بِالسَّتْرِ عَلَیهِ، وَ مَفْتُونٍ بِحُسْنِ الْقَوْلِ فِیهِ؛ وَ مَا ابْتَلَى اللَّهُ سُبْحَانَهُ أَحَداً بِمِثْلِ الْإِمْلَاءِ لَهُ»؛ چه بسیارند کسانى که به‌وسیله احسان الهى به آن‌ها، غافلگیر مى‌شوند و به سبب پرده‌پوشى خدا بر آن‌ها مغرور مى‌گردند و براثر تعریف و تمجید از آنان فریب مى‌خورند؛ و خداوند هیچ‌کس را به چیزى مانند مهلت دادن (و ادامه نعمت‌ها و ترک عقوبت) نیازموده است .

از ی دید دیگه نگاه کن شاید ازدواج نجاتت بده.منم متنفرم از مشکلاتمون دلم میخاد تاصب عر بزنم گریه کنم

ولی من هروقت بریدم و خسته شدم و فکر کردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم همین یه جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بجای اینکه واسه طلاقشون دعا کنی.  دعا کن مشکلاتشون حل بشه کوتاه بیان.  صبوری کردن رو یاد بگیرن و کمتر جنگ و دعوا کنن. 

تو این سن شما طلاق پدرومادر ضربه بدتری بهتون وارد میکنه.  حتی موقعیت های خوب ازدواج رو هم از دست میدید

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...       
از ی دید دیگه نگاه کن شاید ازدواج نجاتت بده.منم متنفرم از مشکلاتمون دلم میخاد تاصب عر بزنم گریه کنم

ازدواج برای بچهای مثل من اصلا راه حل خوبی نخواهد بود، اولا که فکر نکنم کسی اصلا بخواد با ماها ازدواج کنه دوما اگه ازدواج هم کنیم قطعا موفق نخواهد بود چون هیچوقت عشق واقعی رو ندیدیم و نمیدونیم چجوری رفتار کنیم. 

تنها امیدم مستقل شدن و درس خوندنه، امیدوارم حداقل بتونم یه شغل خوب پیدا کنم برای خودم. 

بجای اینکه واسه طلاقشون دعا کنی.  دعا کن مشکلاتشون حل بشه کوتاه بیان.  صبوری کردن رو یاد ب ...

من از بچگی همیشه دعا میکردم مشکلات حل بشه، حل نشد، حداقل تموم شه. ازدواجم که بیخیال🙂