2777
2789
کسیکه واقعا منصف باشه و اطلاعاتش زیاد باشه...راجب پرونده اای خونوادگی...خواهش میکنم اگه واقعا خودتون یا اطرافیانتون تجربه ای داشنید معرفی کنید...من واقعا جز اینجا جای دیگه ای و نمیشناسم...بین دوست و آشناهامم کسی نبوده که بخواد معرفی کنه
خدا جونم خیلی دوست دارم ازت ممنونم که من و عشقمو بهم رسوندی...همیشه هوامونو داشته باش...هوای همه جوونارو داشته باش...
ممنون عزیزم ... دوستای خوبم اگه کسی هست که واقعا میشناسید...به دور از تبلیغ ممنون میشم معرفی کنید
خدا جونم خیلی دوست دارم ازت ممنونم که من و عشقمو بهم رسوندی...همیشه هوامونو داشته باش...هوای همه جوونارو داشته باش...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم من مجردم....راجب ی موضوع دیگه است اگه وکیل خوبی میشناسید ممنون میشم کمک کنید
چون کسی که من میشناسم خودش توی این جور پرونده ها نیست. اگه دوستی بدی اونجا بهت شماره بدم. میتونی قبل از قرار ، تلفنی هم یه مواردی رو مشورت بگیری ازشون
پرواز رنگها روی بومم بمن زندگی می بخشد...
عزیزم قبول کردم ممنونم گلم...فقط کارشون چجوریه؟؟چون وجود ی وگیل کاربلد تو این شرایطی که دارم خیلی برام مهمه