2777
2789

یا فقط من اینطوریم ؟؟؟ 

تاپیک پر بازدید جن رو خوندم ی نظرایی بود ک باعث شد سر درد بگیرم . جهالت و نادانی تا چقدر 

بعد با خودمون میگیم ما بدبختیم . 

ملتی که سرانه مطالعه اش کمتر از روی نیم ساعته

ملتی ک فقط دنبال خرافه ، توهم ، جن ، طلسم و دعاست 

بجای تلاش کردن و جنبیدن واسه زندگیش ذکر میگه

این هیچوقت درست نمیشه . لطفا منو نخورید فقط نیاز دارم بفهمم کسایی هم هستن ک مثل باشن

ما که در سایه ی خورشید معذب بودیم ، چشممان کور سزاوار همین شب بودیم ...  از ماست که بر ماست ...

من اصلا نخوندم اون تاپیکو 

حاشیه اس

قدمات نارنجی پاییز من  🍂                                                   من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درست

❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️
نه فقط نی نی سایت من تو جامعه هم افسوس میخورم

تو جامعه کمتره.نی نی سایت اصلا ب فضای عجیبی هست

متاسفانه مردمش اکثرا از قشر سطح پایین هستن

ما که در سایه ی خورشید معذب بودیم ، چشممان کور سزاوار همین شب بودیم ...  از ماست که بر ماست ...

من اصلا تاپیک های پربازیدرونمیخونم همش دروغ یاموضوعات مضخرف

❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️

نخوندم چون میدونستم ممکنه بعضی پستاعصبیم کنن اصلاجن اجازه ورودبه دنیای ادمارونداره 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

نخوندم چون میدونستم ممکنه بعضی پستاعصبیم کنن اصلاجن اجازه ورودبه دنیای ادمارونداره 

وای کار درست رو تو کردی من رفتم خوندم میگرنم عود کرد🤦‍♀️

میگن آخر زمان شده واقعیه طرف عوض تلاش به ف ل وجن و...متوسل میشه منم متاسفم بعد تازه یکی گفته بود که ...

وای اونو دیدم 

رمال چی هستتت

به نظرم خیلی از تاپیکها رو باید گزارش داد، خیلی از موقعیتهای ناخوشایند به خاطر عملکرد بد خود ماست که پیش میاد اما با گفتنش جامعه مسموم میشه و انسانیت میمیره، نشاط میمیره، به خدا همه ما مواردی داشتیم که تا مرز جنون رفتیم و برگشتیم، نیازی نیست اینجا بازگو بشه، این همه متخصص و مشاور باسواد پس برای چیه🌱

💚