2777
2789
عنوان

به پدر من فحش میدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟❌️

| مشاهده متن کامل بحث + 5449 بازدید | 157 پست
من هر چی که گفته باشم حق نداره به خونواده ی من توهین کنه در ضمن کسی که با چند نفره همزمان اسمش به ن ...

دیگه پس مقصر خودت بودی و کارت قابل توجیه نیست

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

زندگی شخصی اون ب تو چه اخه

زندگی شخصیشو نیاد جار بزنه و خیانت رو عادی سازی کنه! وقتی میاد میگه به ما هم ربط داره که رو بقیه اثر نزاره! فاز شمایی که از خیانت دفاع میکنین و با جمله ی به خودش مربوطه توجیه میکنین چیه دقیقا؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تخمه بیارین بچه ها 😄

امروز به وقت1402/12/23 یادداشت کردم به هدفم برسم و اون تغییر بزرگ رو تو خودم ایجاد کنم امیدوارم یکسال بعد1403/12/23وقتی نگاه این امضا کردم لبخند رضایت رو لبام باشه.امیدوارم همه به چیزی که می‌خوان برسن🫶🏻🦋
زندگی شخصیشو نیاد جار بزنه و خیانت رو عادی سازی کنه! وقتی میاد میگه به ما هم ربط داره که رو بقیه اثر ...

چقد پیچیدش میکنی گفته داره با دونفر اشنا میشه ببینه با کدوم بره تو رابطه الان با دو کلمه حرف اون خیانت عادی سازی شد؟

تویی که به من میگی خراب مگه فیلم منو دیدی؟ 

مگه تو میدونی که من باکرم و رابطه ندارم اصلا🙄

گرچه فحش به ناحق به مرده نمیرسه خدا باباتو بیامرزه ولی متاسفم که انقد بی فکری 

و آدمارو نشناخته قضاوت میکنی من بین دونفر دارم سبک سنگین میکنم نه کاری باهاشون میکنم که خجالت بکشم از گفتنش نه چیزی یکیشون مثل خواستگاره یکیشون از گذشته من برگشته و بهش علاقه دارم 

به وقتش که بفهمم کدوم ارزش داره برا زندگی دیگری رو خط میزنم اگه اسمش خرابیه که متاسفم برا تو 

مگه من ج پولی ام  که من میگی خراب 🙄

واسه باباتم عذر میخوام ولی خودت خیلی بیشخصیتی متاسفم برات

سید هم هستم ایشالله جدم بزنه تو کمرت

مقصر فرد خیانتکار و کسایی که از کار وقیحانش دفاع می‌کنن هستن😊

خب فرضا خیانت کرده 

به تو چه  ؟!

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

تویی که به من میگی خراب مگه فیلم منو دیدی؟  مگه تو میدونی که من باکرم و رابطه ندارم اصلا🙄 گر ...

شما بیخیال شو عزیزم 

هیچوقت ندیدمت کوچولوی من!اما وقتی رفتی یه تیکه از قلبمو با خودت بردی...🥀