2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من تازه طلا خریدم واس منم همین طوری حساب کرد حالا خودت چند خریدی

۵میلیون.جای دیگه ام کاش قیمت میکردم حس میکنم گرون داده

من همانم که شبی عشق به تاراجش برد...
هرکس یه قیمت گفت که

عزیزم قیمت الان طلا گرمی ۲۴۶۴۰۰۰ ‌تومان هست که در ۱/۴۷۰ ضرب میشه و میشه۳۶۲۲۰۰۰ تومان و پنج درصد این عدد هم میشه ۱۸۲۰۰۰ تومان 

که میشه ۳۸۰۴۰۰۰ تومان

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
عزیزم قیمت الان طلا گرمی ۲۴۶۴۰۰۰ ‌تومان هست که در ۱/۴۷۰ ضرب میشه و میشه۳۶۲۲۰۰۰ تومان و پنج درصد این ...

ای خدا چی بگم چرا به هیشکی نمیشه اعتماد کرد فرداهم جمعه میبردم پس میدادم اه

ای خدا چی بگم چرا به هیشکی نمیشه اعتماد کرد فرداهم جمعه میبردم پس میدادم اه

احتمالا اومده ۷ درصد مغازه دار و ۹ درصد مالیات هم ازت گرفته ولی عنوان نکرده 

پس فردا که ببری میگه خوب اونو همه میگیرن نمیدونستم شما نمیدونی 

بد ذات از طلا فروش خودشه و بس 

همیشه وقتی طلا میخرید گوشی رو در بیارید و همونجا خودتون هم حساب کنید 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
احتمالا اومده ۷ درصد مغازه دار و ۹ درصد مالیات هم ازت گرفته ولی عنوان نکرده  پس فردا که ببری م ...

آخه من طلای دست دوم گرفتم حساب کردن هم بلد نیستم چی بگم به زور۵میلیون جمع کرده بودم  

آخه من طلای دست دوم گرفتم حساب کردن هم بلد نیستم چی بگم به زور۵میلیون جمع کرده بودم    

پس کلاه سرت گذاشته برو همین امروز سراغش