2777
2789

سلام مامانایی که دخترتون بلوغ زودرس داشت چیکارکردن آمپول توقف بلوغ زدین یا شماهم مثل من تصمیم گرفتین بزارین بلوغش روندخودشوطی کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازهفت سال وچهارماهگی سینه ش پف کردبردم گفت یه سری غذاهارونده سه ماه دیگه بیارورزش هم بکنه ژیمناستیک رفت پفه خوابیدبازم بیخیال شدم یهودیدم دوباره پف کردبردم گفت بایدآمپول توقف بلوغ بزن مراعات نکردی

سن استخوانیش سه سال بزرگترازخودشه یعنی 1۱ساله دکترگفت اگه آمپول نزنی ۹سالگی پریودمیشه الان قدش ۱۳۳هست وزنش ۳۰میگه آمپول توقف بلوغ میکرولین نزنی قدش ۱۴۸یانهایت بشه ۱۵۰ باامپول ۱۵۵

سلام عزیزم من نذاشتم آمپول بزنه ولی هرروز تنم میلرزه کی میخواد پریود شه😭

من هزینه شو دارم ازعوارض آمپول که میگن نازایی میاره یابلافاصله بعدقطع کردن علایم بلوغ درسه ماه کامل اتفاق میوفته وپریودمیشه میترسم