2777
2789
عنوان

قبل بارداری(اقدام)

183 بازدید | 20 پست

بچها من این ماه تحت نظرم...

ماه بعد اقدام دارم

میشه از تجربه های قبل اقدامتون بگین؟

چی کواد غذایی واجبه و چی باید حذف بشه؟

چی امکان بارداری بیشتر میکنه؟

چه مواد غذایی جنسیت رو تعیین میکنن؟

میشه با یکسری چیزا جنسیت خاصی رو باردار شد؟

کلا هر تجربه ای دارین بهم بدین ممنون میشم

کاربری سوممه تازه وارد نیستم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استرس نداشته باش، روزهای تخمک گذاری اقدام کن ، مواد غذایی سالم بخور دیگه ،کنسروی و فست فودی حذف کن ی ...

ممنون از راهنماییت عزیزدلم...

شما بچه دارین؟

بنظرتون واقعا جواب میده؟

بله منم همسرم تک پسرهست خواهرزیاد داره بچه پسر خیلی دوست داره برای همون رژیم رفتم گفت اگر پسر میخواست لبنیات و اینا نخور گرمیجات برای پسر زایی مناسبه سردیجات برای دختر زایی الان هم حامله ام پسر

بله منم همسرم تک پسرهست خواهرزیاد داره بچه پسر خیلی دوست داره برای همون رژیم رفتم گفت اگر پسر میخواس ...

ایجانممممم خدا حفظشششش کنه

هزینه رژیم گرفتنتون چقدر شد؟البته ببخشید بی ادبی میکنما

انشالا بچه تون رو وقتی جفتتون تو سلامت کامل هستین بغل کنین

ایجانممممم خدا حفظشششش کنه هزینه رژیم گرفتنتون چقدر شد؟البته ببخشید بی ادبی میکنما انشالا بچه تون ...

نه عزیزم چرا بی ادبی بشه راحت باش .من یک جلسه فقط رفتم دکتر نوشت روی کاغذ که کدومارو بخور کدومارو نخور .مثلا من روغن حیوانی استفاده کردم( هرشب ۲۰تا بادوم خیس میکردم صبح می‌خوردم که کلسیم بدنم تامین شه به جای لبنیات)

گفت تخمه شور بخور.خرما بخور البته مال من برا پسر بود شما باید عکس این کارو انجام بدین