2777
2789

چیکار کنم... خیلی همه بهم توجه میکنن تو چشمشونم مثلا بیرون که میرم همش نگاهم میکنن نگاهایی از حسودی 

هروقت از بیرون میام خونه کلی اتفاقای بد واسم میوفته از بس چشمشون شوره 

لباسم رو شسته بودم رو بخاری گذاشتم رفتم درس بخونم یهو بوی سوختگی بلند شد دیدم لباسم سوخته

یکی از گلدونام شکست

امروز صبحم با گلو درد و مریضی از خواب پا شدم

بخدا نه اونقد لباس گرونی میپوشم نه اونقد آرایشی میکنم نه اونقد به خودم میرسم هیچی.. واقعا هیچ قروفری ندارم.. خسته شدم نمیخوام تو مرکز توجه باشم😭😭😭همیشه حس بد دارم همیشه حس نالایق بودن دارم💔💔

[کاربری برای دو نفر هست] And if you want to die i want to die with you

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اینکه لباست سوخته از فراموشی و بی توجهیت بوده

اینکه مریض شدی الان خونه ما همه مریض شدن سرکارمم همینطور ویروس جدید اومده گلدونم یا دستت خورده یا گربه زده یا باد بوده خرافاتی نباش عزیزم

قرار نبود اینجوری بشه....

چرا فکر می‌کنی اینکه لباست سوخته از توجه دیگرانه

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.

همی فکرا میکنی اینجوری میشه انرژی منفی .. واسه لباس حواستو جمع میکردی گلدون اتفاقه دیگه گاهی میشکنه مریضی الان فصل بدیه مریض میشیم حالا چرا همچی انقد پیچیده کرددی

منو تهران منو دلشورهای ناتمامش ...
یا لیاست خاص هست یا بدن یا رفتار

نمیدونم واقعا فقط من نیستم کلا به خانوادمون خیلی توجه میکنن با اینکه خیلی معمولی ایم

[کاربری برای دو نفر هست] And if you want to die i want to die with you

شاید بخاطر اعتماد ب نفس پایینته ک فکر میکنی همه بهت نگاه میکنه یا چشم دارن !! لباس و میذاری رو بخاری یادت میره خب میسوزه. مث اینکه من غذام و بذارم رو گاز یادم بره بسوزه بگم بقیه چشمم کردن. یا همین الان ک سرما خوردم بندازم گردن نگاه بقیه! چرا انقد حس بد ب اطرافت داری. دوست باش با دنیای بیرون و انرژی مثبت بده ک انرزئ مثبت بگیری