2777
2789

منو زنداییم چند سال اختلاف سنی داریم فقط.من ی هفته اومدم خونه پدر بزرگم اونم طبقه بالاشون زندگی میکنه 

تو حیاط پدر بزرگم اینا کارگر هست من لباسامو وقتی از حموم میام نمیشورم چون روم نمیشه جلوی کارگرا لباس بزنم سر بند 

میزارم تو کیفم ک پسفردا برم خونمون دیگ همونجا بشورم.

این زنداییم دختر ماهیه گیر داده بود ک تو دست و پا چلفتی واسه همین لباساتو نمیشوری بده من بشورم. گفتم نه و اینا زحمتت میشه 

حالا که من از خونه میزنم بیرون وقتی برمیگردم میبینم لباسام سر بنده خانوم گذاشته بودنشون تو ماشین مثلا 

کارگرا هم جفت لباسای من.😭😭😭

همش شرت و سوتین بودن خدایا منو بکش.😭😭😭😭😭😭😭

حتی شرت پروتزی هم توشون بود اونم ضایععع😭😭😭😭

حتی روم نمیشه برشون دارم کار هیچی ندارم فقط اون شرت پروتزی و سوتین اسفنجی هام خیلی افتضاحن.

انقدر گریه کردم و جیغ زدم این زنداییم مثلا میخواسته لطف کنه بهم ابرومو برد

چطوری برشون دارم؟؟؟؟؟ با چ رویی😭

بنظرتون من الکی حساسم؟؟

ما که در سایه ی خورشید معذب بودیم ، چشممان کور سزاوار همین شب بودیم ...  از ماست که بر ماست ...

حق داشتی والا

کاشفان کوچه های بن بستیم ،، حرف های خسته ای داریم،،این بارپیامبری بفرست که تنها گوش کند. ....... آهای خانومی که میخونی این متن رو ، تو مجبور نیستی ناراحتیت رو سر آدمای سایت خالی کنی ، سعی کن حس خوب منتقل کنی و تو سایت جای تخلیه عصبانیت نیست 🤝

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حق داشتی والا

بخدا وقتی باهاشون مواجهه شدم انگار اب یخ ریختن روم .از طرفی دلم نمیاد ب زنداییم بگم چرا اینکارو کردی ناراحت میشه 

ما که در سایه ی خورشید معذب بودیم ، چشممان کور سزاوار همین شب بودیم ...  از ماست که بر ماست ...

چجوری واقعا ش ورت یکی دیگه رو شسته 😐🥴

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     
بخدا وقتی باهاشون مواجهه شدم انگار اب یخ ریختن روم .از طرفی دلم نمیاد ب زنداییم بگم چرا اینکارو کردی ...

نه بهش بگو 

نه اینکه ناراحت شه بهش بگو که اطلاع داشته باشه

کاشفان کوچه های بن بستیم ،، حرف های خسته ای داریم،،این بارپیامبری بفرست که تنها گوش کند. ....... آهای خانومی که میخونی این متن رو ، تو مجبور نیستی ناراحتیت رو سر آدمای سایت خالی کنی ، سعی کن حس خوب منتقل کنی و تو سایت جای تخلیه عصبانیت نیست 🤝