2777
2789
عنوان

نمیفهمم خدا ازم دقیقا چیرو میخواد:)

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 45 پست
هر که در این بزم مقرب‌تر است، جام بلا بیشترش میدهند...  وقتی خدا یکیو بیشتر دوست داشته باشه، ک ...

والا من نمیخام دوسم داشته باشه..خسته شدم انقد بی اعتنایی میکنه ب ادم.‌ک از هرچی ختم و دعا و نذره دلزده میشیم 

پسر عزیزم آراس جان چه خوب شد که به زندگی من و بابایی پا گذاشتی دار و ندار ماااادر🥰😘👈سنسیز دونیاما لعنت جانیمamir hossein، با افتخار تورکم😎درخواست دوستی قبول‌نمیکنم🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فدات عزیزم  اگه میبینی یکی غرق در گناه ، و همچنان خوشبخت هم هست ، بهش غبطه نخور ، اونو خدا رها ...

میدونی این حرفت تاثیر زیادی قراره رو زندگیم بزاره:)راستی مثلا من با حجاب نیستم چون واقعا به وایبم نمیخوره و اینکه تا قبلی که هنوز از خدا دور نشده بودم حس میکنم خدا با این مشکل نداشت و خیلیم خوب بود باهام هرچی میخواستم بهم میداد اصن یچی میگم یچی میشنوی من چون چشمام خیلی حساسه بعضی وقتا حاله میادجلو چشمم جایی رو اصن نمیبینم بچه که بودم خیلی میترسیدم بعد یبار خونه تنها بودم اینجوری شدم خیلی ترسیدمم رفتم سرمو گذشتم رو قرآن همینجوری گریه میکردم وقتی سرمو برداشتم دورمو نگاه کردم چشمم خوب خوب شده بود یعنی هیچوقت یادم نمیرهههه

والا من نمیخام دوسم داشته باشه..خسته شدم انقد بی اعتنایی میکنه ب ادم.‌ک از هرچی ختم و دعا و نذره دلز ...

بیشتر از یک سال هر روزم رو با چله و نذر گذروندم،  چله‌هایی که روزی بیشتر از دو ساعت طول می‌کشید،  نذر هایی که بیشتر از 10 ساعت ذکر میگفتم ، ولی خدا حاجتم رو نداد ، هالا هم راضی شدم به رضای خدا ، 

عزیزم هر کی نماز بخونه واسه خودش میخونه این که چرا تو یا چرا دوستت نه یعنی چه

(اونجایی که دلت شکسته💔💔💔ولی با بغض و لبخند میگی اشکال نداره😐همونجا غمگین ترین جای مهربون بودنه😔😔😔)
میدونی این حرفت تاثیر زیادی قراره رو زندگیم بزاره:)راستی مثلا من با حجاب نیستم چون واقعا به وایبم نم ...

خوشحالم از این عزیزم 

من خودم متاسفانه گذشته‌ی تاریکی داشتم ولی خدا دستم رو گرفت

ببین عزیزم شما کم کم از نماز خوندن شروع  کن ، اونوقت یک جوری عشق خدا به دلت میشینه که اصلا دیگه خودت دوست نداری بی حجاب باشی 

اگه ۱۰ سال پیش  کسی به من میگفت قراره من نماز شب و قرآن بخونم شاخ در میاوردم

ولی خداروشکر،  خدا دستم رو گرفت و از منجلاب نجاتم داد 

نمیگم زندگیم بهشته ها ، ن ، سختی های خودمو دارم ، پدرم فوت کرده ، و این برای یک دختر خیلی سنگینه،  اما رضایت دادم به رضای خدا و ازش طلب یک همسر خوب کردم تا نبود پدرم رو کمی جبران کنه 

میدونی این حرفت تاثیر زیادی قراره رو زندگیم بزاره:)راستی مثلا من با حجاب نیستم چون واقعا به وایبم نم ...

احساس میکنم دعاي کسی پشتته ، نمیدونم چرا ولی حس میکنم روح بزرگی داری . 

اینا تعریف و تمجید نیست ، حس قلبیم رو گفتم