2777
2789

سلام 

من امروز از است قدیمی بارداری ها که تو گوگل میزنی میاره انجام دادم هیچی نفهمیدم ازش

قند شکر وایتکس

😞🥺

خداوندا تو بهترین هستی و بهترین ها را برایمان بخواه💞

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من انجام دادم همش الکیه. با وایتکس اصلا امتحان نکن گازش زیاده. ادرار مرد هم‌تو وایتکس بریزی کف میک ...

من چهار شنبه هفته پیش بی بی زدم منفی بود سه روز قبلشم همینطور 

الان یک هفته گذشته و پری نشدم میترسم برم دوباره بزنم منفی بشه برا همین امتحان کردم از اینا

عزیزم این چه کاریه پس بی بی چک و براچی گذاشتن😀

میدونی هم دلم میخواست یکبار تجربه کنم هم ترس اینکه مجدد منفی شه دارم 

عزیزم این چه کاریه پس بی بی چک و براچی گذاشتن😀

میدونی بعضی وقتا از خودم میپرسم اصلا تا حالا کسی بی بی چکش مثبته شده یا شاید همه دروغ میگن از بس که برا من منفی شده🥺

میدونی بعضی وقتا از خودم میپرسم اصلا تا حالا کسی بی بی چکش مثبته شده یا شاید همه دروغ میگن از بس که ...

ن شده عزیزم ایشالله تو هم بزودی تجربش میکنی

من حسابم ز همه مردم این شهرجداست🌱من امیدم به خدا،بعدخدا،هم به خداست….💫🌓
جان

من از دیشب زیر دلم تیر میکشه البته نه دائم چند دقیقه اوکی بعد دوباره یکمم ترشحاتم زیاد شده البته این ترشحات یه ده روزی هست 

بنظرتون ممکنه از علائم بارداری باشه ؟

من از دیشب زیر دلم تیر میکشه البته نه دائم چند دقیقه اوکی بعد دوباره یکمم ترشحاتم زیاد شده البته این ...

ممکنه باشه علائم بارداری و پریود خیلی شبیه به همه من سر بارداری فقط درپریود اومد سراغم و باورم نمیشد باردار باشم

من حسابم ز همه مردم این شهرجداست🌱من امیدم به خدا،بعدخدا،هم به خداست….💫🌓
ممکنه باشه علائم بارداری و پریود خیلی شبیه به همه من سر بارداری فقط درپریود اومد سراغم و باورم نمیشد ...

جدی؟

به خودم گفتم اگه تا اخر هفته دیگه خبری نبود برم ازمایش بدم 

اخه دوره من ۲۱ روزس تو تمام این سالهایی که پری میشدم دوبار سی روزه بوده برا همین گفتم نکنه اینبارم مثل اون موقع ها باشه برا همین امروز موعده سی روزه هم تموم میشه