به آرزوهایم قول رسیدن دادم❤️🌱به دوتا از حاجت هام رسیدم😍مدیون آقا جانم امام حسین هستم🥺❤️میدونم به زودی میام و از براورده شدن حاجت های مهمم توسط امام حسین جانم براتون میگم😍❤️
من ی بار پنج بسته نمک نذر حضرت زهرا کردم که بدم به مسجد محلمون برای مراسماشون،کار همسرم ی گره ای افتاده بود باز بشه خداروشکر یکی دو روز بعد اکی شد👌
به آرزوهایم قول رسیدن دادم❤️🌱به دوتا از حاجت هام رسیدم😍مدیون آقا جانم امام حسین هستم🥺❤️میدونم به زودی میام و از براورده شدن حاجت های مهمم توسط امام حسین جانم براتون میگم😍❤️
منم 2بار انجام دادم 5بسته یکیش همون روز حاجت گرفتم یکیش ی ماه بعد نذر خوبیه حضرت فاطمه ماد ...
خداروشکر عزیزم❤️
بله عزیزم من به زیارت عاشورای آیت الله حق شناس هم ایمان دارم
منم زیارت عاشورا معجزه میکنه حین خودنوش امام تشنه لبم رو قسم دادم به شرمندگی عباس به مهر زینب که ...
خداروشکر که دلتون پاکه و حاجت روا شدید🌹