2777
2789
کانالشو بهم بده عزیزم اینا رو که گفتی من اصلا در حدی نیستم خودم بتونم انجام بدم 

نذر نمک برا حضرت فاطمه انجام بده خیلییی مجربه

زیارت عاشورا چله بگیر حدیث کساء

نذر سیب برا شهید جهانیاری

خیلییی مجربه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نذر نمک چجوری هست 

هر چن تا نمک خودت دلت خاست نذر حضرت فاطمه(س)کن

5تا 10تا هر چن تا دلت خاست

که نذر نمک میکنم حضرت فاطمه(س)میکنم از ته دلت دعا کن بعد تو مسجد یا جای دیگه نمک ها رو پخش کن

اره لطفا

https://t.me/zeartasorahagsnas12

https://t.me/hghshenas_110

به آرزوهایم قول رسیدن دادم❤️🌱به دوتا از حاجت هام رسیدم😍مدیون آقا جانم امام حسین هستم🥺❤️میدونم به زودی میام و از براورده شدن حاجت های مهمم توسط امام حسین جانم براتون میگم😍❤️
نذر نمک برا حضرت فاطمه انجام بده خیلییی مجربه زیارت عاشورا چله بگیر حدیث کساء نذر سیب برا شهید جها ...

من ی بار پنج بسته نمک نذر حضرت زهرا کردم که بدم به مسجد محلمون برای مراسماشون،کار همسرم ی گره ای افتاده بود باز بشه خداروشکر یکی دو روز بعد اکی شد👌

به آرزوهایم قول رسیدن دادم❤️🌱به دوتا از حاجت هام رسیدم😍مدیون آقا جانم امام حسین هستم🥺❤️میدونم به زودی میام و از براورده شدن حاجت های مهمم توسط امام حسین جانم براتون میگم😍❤️
من ی بار پنج بسته نمک نذر حضرت زهرا کردم که بدم به مسجد محلمون برای مراسماشون،کار همسرم ی گره ای افت ...

منم 2بار انجام دادم 5بسته 

یکیش همون روز حاجت گرفتم

یکیش ی ماه بعد

نذر خوبیه

حضرت فاطمه مادر هممونه

منم 2بار انجام دادم 5بسته  یکیش همون روز حاجت گرفتم یکیش ی ماه بعد نذر خوبیه حضرت فاطمه ماد ...

خداروشکر عزیزم❤️

بله عزیزم من به زیارت عاشورای آیت الله حق شناس هم ایمان دارم

خداروشکر عزیزم❤️ بله عزیزم من به زیارت عاشورای آیت الله حق شناس هم ایمان دارم

منم

زیارت عاشورا معجزه میکنه

حین خودنوش امام تشنه لبم رو قسم دادم به شرمندگی عباس

به مهر زینب که تو دلشه

به غریبی و بی کسیشون وقتی که مادرشون رو به خاک سپردن

جوابمو داد

یا حسین غریب

یا مادرش زهرای پهلو شکسته

منم زیارت عاشورا معجزه میکنه حین خودنوش امام تشنه لبم رو قسم دادم به شرمندگی عباس به مهر زینب که ...

خداروشکر که دلتون پاکه و حاجت روا شدید🌹