2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا طرح مادران برا بچه اول هم ماشین قرعه کشی میکنن یا بچه دوم؟

بله قرعه کشی میکنن اما اولویت دارن حالا نمیدونم چطوره دقیقا

مثلا من ثبت نام کردم واسه من زمستون سال دیگه افتاد واسه دوستم تابستون امسال که گذشت

اما به من گفتن آخر زمستون امسال یا اول بهار تحویل میدن(احتمالا انصرافی داشتن)

بستگی به ماشین انتخابی هم داره

بله قرعه کشی میکنن اما اولویت دارن حالا نمیدونم چطوره دقیقا مثلا من ثبت نام کردم واسه من زمستون سال ...

سلام ببخشید شما کی ثبت نام کردین؟یعنی هروقت بچه ی دوم دنیا بیاد میشه ثبت نام کرد؟

من رفتم کافی نت پرسیدم گفت طرح مادران فقط یکبار عید بوده و دیگه سامانه اش باز نیست برای ثبت نام

من پسرم اردیبهشت به دنیا اومد فک کنم خرداد ماه ثبت نام کردم تو سامانه یکپارچه 

اعلام کردن سامانه باز شد هم برای افراد عادی هم مادران هم خودرو فرسوده

همه شرکتاهم مادارن داشتن فقط ایرانخوردرو توشون نبود بخاطر اینکه سری قبل انقد متقاضی گرفته بود که ظرفیت نداشت

پس هرچند وقت یکبار سایتش باز میشه درسته؟ممنون از توضیحاتتون

دیگه اعلام میکنن

من چون خودم برای گرفتن ماشین اقدام نکردم منتظرم دوباره سایت باز بشه که ثبت نام کنم باز