2777
2789
عنوان

چی بخورم اشتهام کم بشه؟

102 بازدید | 8 پست

بچه ها من خیلی اضافه وزن دارم و اصلا خوشم نمیاد، مخصوصا صورتم که تپل تر شده بنظرتون چی بخورم اشتهام کم بشه؟

و برای لاغری صورت چیکار کنم؟؟

کاربری دست دونفره، تیکر مربوط به هدفمه

عاشق خودمونم که برای کم شدن اشتها هم میخواهیم یه چیز بخوریم😅

منم اسپرسو میخورم اشتهام صفر میشه 

البته داروهای مختلفی هست ولی همه عوارض کبدی دارن 

رژیم و ورزش رو با هم شروع کن  

صورت تپل هم خیلی بامزه و قشنگه

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عاشق خودمونم که برای کم شدن اشتها هم میخواهیم یه چیز بخوریم😅 منم اسپرسو میخورم اشتهام صفر میشه&nbs ...

اسپرسو جز قهوه های سنگینه؟

روزی چند تا یمخوری

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

اسپرسو جز قهوه های سنگینه؟ روزی چند تا یمخوری

بله و من بهش عادت کردم 

اول روزی یکی قبل نهار میخوردم 

حالا صبح میخورم بعد نهار میخورم عصر قبل رفتن به پیاده روی هم میخوردم چون متابولیسم و سوخت و ساز رو قبل ورزش بیشتر میکنه 

لاغر شدم خیلی کمش کردم 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
عاشق خودمونم که برای کم شدن اشتها هم میخواهیم یه چیز بخوریم😅 منم اسپرسو میخورم اشتهام صفر میشه&nbs ...

نه خیلی بد شده من وقتی چاق میشم کل بدنم یکسان چاق میشه

نه خیلی بد شده من وقتی چاق میشم کل بدنم یکسان چاق میشه

منم مثل شمام 

رون و باسن سینه و بازو و سر شانه 

شکم هم که از بعد زایمان الویت چاقی هست 

ولی اراده ام قویه 

شما هم شروع کن زیاد فشار نیار به خودت فقط قند و چربی و فست فود تا جای ممکن حذف کن و غذات رو کمتر کن و از روزی نیم ساعت پیاده روی شروع کن مطمین باش تا عید خیلی کم میکنی 

منم مثل شمام  رون و باسن سینه و بازو و سر شانه  شکم هم که از بعد زایمان الویت چاقی هست&n ...

من دوچرخه ثابت دارم خونه اراده ام تو ورزش خوبه ولی تو غذادخوردن نه🤦🏻‍♀️