2777
2789
عنوان

شنبه قراره برم واس اموزش رانندگی

99 بازدید | 18 پست

من شوهرم بددله نزاشت برم کلاس.. غیر حضوری کرد 

اولین بارمم هس ک میخام پشت فرمون بشینم شوهرم ماشین دارع ولی هیچوقت امتحان نکردم.. استرس دارم سخته اولش یا ن؟؟ 

یادت باشه که افسر های راهنمایی رانندگی شدییییدا گیر سه پیچن !
وقتی تو ماشین میشینی حواست باشه کمربند رو ببندی و آینه هارو تنظیم کنی و استرس نگیری و کاملا خونسرد باشی
مورد داشتیم افسر سره استرس طرف رو انداخته ...
کاملا خونسرد باش و خودت رو باور داشته باش
مطمئنم قبول میشی

محکم خوردی زمین ؟! پاشو ... اشکاتو پاک کن ... سریعتر بدو !

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یادت باشه که افسر های راهنمایی رانندگی شدییییدا گیر سه پیچن ! وقتی تو ماشین میشینی حواست باشه کمربند ...

عزیزم چقد حرفات ارومم کرد میشه بگی بدون کلاس رفتن میتونم رانندگی یاد بگیرم یا ن شوهرم دیونه میشه وقتی اینو میگم میگه اصلا کلاس نرفتن ربطی ندارع ب رانندگیت

عزیزم چقد حرفات ارومم کرد میشه بگی بدون کلاس رفتن میتونم رانندگی یاد بگیرم یا ن شوهرم دیونه میشه وقت ...

خوشحالم که آروم شدی عزیزم
آره چرا که نه ؟
میتونی با کمک شوهر , پدر , مادر یا هرکدوم از فک و فامیلا که ماشین داره تو یه مکان باز و آزاد با خیال راحت و بدون استرس رانندگی رو یاد بگیری
البته نیازه که اونا هم وقت بزارن و کمک کنن
ولی گلم یه چیزی بگم که توام همون مسیر رو بری
من روزی که ثبت نام کردم فرق دنده و کلاج رو نمیدونستم , منتهی چند جلسه که رفتم استادم گفت ماشین دارین ؟ ماشین روندی قبلا ؟
منم گفتم نه ... چطور ؟
گفت آخه خیلی زود راه افتادی , مطمئنی قبلا ماشین نروندی ؟
منم گفتم بابا بخدا از شما یاد گرفتم
حالا چرا اینو گفتم ؟
چون موقع تمرین نباید اصلا استرس داشته باشی
کنار دستیت از توام موقع رانندگیت مجهز تره پس نگران تصادف و اشتباه نباش و با خیااااال رااااااحت برون , زدی به جایی ام فدای سرت پولش رو دادی اون بغل دستی ام هم ترمز داره هم کلاج و گاز D:
این استرس رو اگه برطرف کنی مثل آبه خووووردن قبولی   

خوشحالم که آروم شدی عزیزم آره چرا که نه ؟ میتونی با کمک شوهر , پدر , مادر یا هرکدوم از فک و فامیلا ک ...

ارع عزیزم همش نگران اینم جایی بزنم یا نتونم برونم ولی شوهرمم میگ نگران نباشجاییم بزنی هزینش بامنه تو خیالت راحت باشع

ارع عزیزم همش نگران اینم جایی بزنم یا نتونم برونم ولی شوهرمم میگ نگران نباشجاییم بزنی هزینش بامنه تو ...

نه گلم اصلااااااا نترس , حتی هزینشم شوهرتم قرار نیست بده , فکر میکنی اون ترمزه زیر پای بغل دستیت برای چیه ؟   
خیاااالت تخته تخت
اونی که باید استرس داشته باشه استادیه که بغل دستت نشسته و تا فرمون رو تکون میدی شیش تا سکته رو باهم رد میکنه