2777
2789
عنوان

بارانم: بیاید یه تمرین بهتون بگم که انرژیتونو تا شب بیشتر کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 912 بازدید | 39 پست
چه تایپیک خوبی منم لایک کنید دوستان 😍💕

ممنون میشم بعد از انجام تمرین تجربتون رو بگید عزیزم 💚😍

لطفا آدرس پیجمو درخواست نکنید 🙏🏻 نمی‌تونم بگم خلاف قوانین سایته💚سوالات راجع به ثروت رو جواب نمیدم چون هنوز خودمو شایسته صحبت درباره این موضوع نمی‌دونم سوالاتتون درمورد قانون جذب، عزت‌نفس و روابط رو در تاپیک سوالات یا در خصوصی بپرسید💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون میشم بعد از انجام تمرین تجربتون رو بگید عزیزم 💚😍

تا حالا دقت نکرده بودم ولی خیلی جالبه هرکاری رو وقتی تموم میکنی هرچند کوچیک چقد احساس رضایت داری  مثل دوختن دکمه لباسی که چند روزه افتاده و... 

و لی وقتی نیمه تموم هست هرچقدم بی اهمیت همیشه گوشه ذهنت داره پالس منفی میده 

امروز از سرکار برگردم چندتا کار کوچیک اینجوری دارم تمومشون میکنم 

لباسایی که دیشیب شستم رو تو کمد مرتب میکنم 

الانم سرکارم منتظرم نیروی خدماتی بیاد یکی از دستگاههای آزمایشگام خرابه بسته کنند و بفرستیم برای تعمیر 

بعدش میرم دانشکده دیگه و چندتا کار نیمه تموم دارم اونارو کامل میکنم حتما امروز 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

تا حالا دقت نکرده بودم ولی خیلی جالبه هرکاری رو وقتی تموم میکنی هرچند کوچیک چقد احساس رضایت داری &nb ...

خیلی عالیه  آفرین به شما😍💚

تموم کردن کارهای نیمه تموم خیلی روی بالا بردن عزت نفس و اعتماد به نفس تاثیر داره

لطفا آدرس پیجمو درخواست نکنید 🙏🏻 نمی‌تونم بگم خلاف قوانین سایته💚سوالات راجع به ثروت رو جواب نمیدم چون هنوز خودمو شایسته صحبت درباره این موضوع نمی‌دونم سوالاتتون درمورد قانون جذب، عزت‌نفس و روابط رو در تاپیک سوالات یا در خصوصی بپرسید💚

عالیه

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
اتمام بافتنیم 

خیلی عالیه عزیزم💚😍

تموم کردن کارهای نیمه تمام خیلی به آدم حس رضایت میده