2777
2789

آخه خیلی هیزه.

میترسم ازش.

باعث میشه دودستی زندگیمو تحویل زنای دیگه بدم.

زندگیم از هم بپاشه.

بالاخره من  دختر امروزی هستم .با اینکه بخودم رسیدگی نمیکنم.

ولی اون دخترای هستن همسن سال من ک بخودشون میرسن آرایش و لباس.

شوهرم هم ندید پدید.براش تازگی داره.

نمیدونم چیکارکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگ واقعا شوهرت اینجوریه ک  

اصن بیرونم نباید بذاری بره ک!!!رفتنی میره ...

عذاب نده خودتو

شد،شد...نشد نشد نداریم باید بِشُدونیمش 😆      باید کسایی که بهت آسیب میزنن و حال دلتو بد میکنن از زندگیت حذف کنی،تو میتونی فقط کافیه که بخوای  🖤    کاربریم با همین اسم ترکید😐عضویت (۱۴۰۰٫۹٫۲) خدا جونم من همه چیو به خودت سپردم تو که برای من بد نمیخوای❤️‍🩹

حالا نگاه كنه

كسي كه نمياد با راننده اي كه داره مي رسونتش كاري كنه

از چي ميترسي؟ جسارتا همون دخترايي كه ميترسي ازشون دنبال كسي نيستن كه مجبوره براي تامين زندگيش توي اسنپ كار كنه!

🚫☠️لطفا درخواست دوستی ندید👻🚫

بهتر ی بهونه ی خوب ک از شر ادم لاشی خلاص شی و ازش اتو بگیری نمیدونم چطوری با این طور مردا سر میکنید من از شوهرم ی گوشه چشم ببینم زندش نمیزارم بعدم پشت گوشش ببینه تا منو 

فعلا بیحالم نمیتونم امضا بزنم. 🤦‍♀️

هر خط یه شگفتی بود!!

اولا چرا به خودت نمیرسی؟؟

دوما مرد هیز هر شغلی داسته باشه فرقی نداره

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

عزیزم منظورم شوهرت نیستا مادرم همیشه میگه آدم خراب رو نمیشه تو شیشه هم نگهداشت .... پس توهم هیچ فکری نکن اگه قرار به خیانت باشه هرجایی امکان داره کار خودشو بکنه ... عوض جذب افکار منفی .مثبت فکر کن

دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht
حتی اگه شوهرت هیز باشه بعید میدونم هیچ دختری به راننده اسنپ پا بده. انگار جورج کلونیه که انقدر نگران ...

اتفاقا

همین اسنپ باعث شد ی پسر زنشو طلاق بده با یکی ک تو اسنپ دیده ازدواج کنه

کباب_کوبیده_باریحان هستم😎.متاسفانه کاربری های پفک نمکی،بیسکوییت ماسالا و چلوکباب کوبیده رو هم از دست دادم😁✌️کی گفته من بی احساسم؟ من هر 1 ساعت احساس گشنگی میکنم! 🤭🤤😂️

دختر امروزی نمیدونه ادم هیزو تو زندونم بذاری از درز میله های زندون هم به یه پشه ماده ای سوسکی چیزی شماره میده ؟ لذا اگه اسنپ کار کردنش باعث رفاه بیشتر میشه بذار بره

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️