2777
2789
عنوان

امروز با شوهرم سر رابطه بحث مون شد

36747 بازدید | 152 پست

من زایمان کردم و بخیه هام هنوز بعد ۴۸ روز خوب نشدن و از روز زایمانم شوهرم از این رو به اون رو شده ولگرد شده رفیق باز شده ی روز بهش گفتم شب وقتی میرفتی بیرون مارم ببر گفت من حوصله ی شمارو ندارم از سرکار بیام شمارو ببرم دور دور گفتم خب خودت داری میری گفت ساکت باش 

با این وضعم ازم رابطه میخواد اونم ببخشید مق*عدی 

امروز صبح چسبیده بود بهم ک من عاشقتم و فلان گفتم تو تا زمانی ک این کصافتو بع من چسبونده باشی عاشقمی گفتم تو یبار از من پرسیدی ک من دوس دارم رابطه داشته باشم یا نه گفت تو باید از خداتم باشه ک من دنبالتم گفتم من هیچوقت نمیخوام بخاطر رابطه دنبالم باشی برگشت گفت بدرک و بلند شد رفت 

خیلی حال روحیم بده 

یعنی روزی نیس نفرینش نکنم 

شما بگید چی درسته چی غلط

لطفا دلداریم بدید 😭

خدایا شکرت بابت داشتن دخترم 👶🏻🩷 عمر مامان بی صبرانه منتظر دیدار باهاتم قول بده سر وقت و صحیح و سالم بیای پیشم قشنگم 🌝🍒 تاریخ. ¹⁴⁰²,⁶,¹⁷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعیت تلخی 

ولی اکثر مردا ب خاطر رابطه تو زندگی هاشون موندن ن عشق و دوست داشتن و ...

با افتخار کاربر سال۹۶😎وقتی پیام دادی و جوابتو ندادم بدون ترجیح دادم با مغز زنگ زده ات بحث نکنم . پس بدون بی جواب موندن پیام ات از چیه😊
چه بی درکه

خیییلی خدا لعنتش کنه دردای خودم ی طرف این خدا نشناسم ی طرف😭

خدایا شکرت بابت داشتن دخترم 👶🏻🩷 عمر مامان بی صبرانه منتظر دیدار باهاتم قول بده سر وقت و صحیح و سالم بیای پیشم قشنگم 🌝🍒 تاریخ. ¹⁴⁰²,⁶,¹⁷

من درک میکنم اصلاهم طرف اقایون نیستم‌ ولی واقعانمیفهمم چرابه شوهرتون نمیرسیربعدانتظارداریدبینه سرجاش بعدکه غلطی کردتازه بفکرباشیر.

بابااون لعنتی دوست پسرنیست شوهرته...

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

این جوری بهش نگو دلش می شکنه. با محبت باهاش رفتار کن. بیشتر مردایی که خیانت می کنند تو دوران بعد زایمان این کارو شروع کردند. حتما همین حالا زنگ بزن از دلش دربیار. یه جوری با ساست و محبت سرگرمش کن. نیازش رو برآورده کن. یادت نره بیرون خونه پر از زنهایی هست که منتظر همچین مردایی هستن. اجازه نده همسرت با این نیاز و این سرخوردگی بمونه. اون هم مثل تو به محبت نیاز داره برای اونا محبت با مسایل زناشویی قاطی هست. ولی دوستت داره