2777
2789
عنوان

کسی هست ب نیتم ف ال بگیره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 369 بازدید | 93 پست
خواهش می کنم گلم ف ال ورق 

خیلی ممنون 

💙عضو گروه آبی💙۱۶/11/140۲👣وزن اولیه ۷۱🌀هدف اول 68🐾هدف نهایی60✈️خیلی برام دعا کنید از چشم و زبان بد به دور باشیم اطرافیان اذیتمون میکنن دعامون کنید مارو رها کنن و دست از سر زندگیم بردارن و دوستمون داشته باشن💙کارهمسرم درست بشه💙سلامتیمون💙عاقبت بخیر شدن بچه هام💙

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به خود مغرور نشو، اگه خدا بخواد میتونه اونچه رو که بهت داده ازت بگیره ولی چون رحمتش بیشتره،فعلا دا ...

مرسی

💙عضو گروه آبی💙۱۶/11/140۲👣وزن اولیه ۷۱🌀هدف اول 68🐾هدف نهایی60✈️خیلی برام دعا کنید از چشم و زبان بد به دور باشیم اطرافیان اذیتمون میکنن دعامون کنید مارو رها کنن و دست از سر زندگیم بردارن و دوستمون داشته باشن💙کارهمسرم درست بشه💙سلامتیمون💙عاقبت بخیر شدن بچه هام💙
دعوا توی خونه و خانواده داری اگر الان نداری یا قبلاً داشتی یا خواهی داشت  استرس و نگرانی داری& ...

با پارتنرم دعوای بدی داشتیم که خانواده هامونم مطلع شدن☹️

بقیه‌ش درسته

یه هفته‌ست جدا شدیم بعد از اون دعوا، ممکنه با محمد به هم برسیم یا جداییمون همیشگیه؟

❤️‍🩹

واسه منم بگیر احساسی

شک و تردید توی یه موضوعی پیدا می‌کنی 

ممکنه جابه‌جایی یا سفر داشته باشی

پولی احتمالا بهت میرسه 

مشکلاتت کمتر خواهد شد 

یا خودت یا یکی از نزدیکانت دختری محرده و قلبه که احتمالا براش تغییر و تحولات مثبت اتفاق خواهد افتاد

احساس چیز خاصی ننوشته

۱۵ تا تاپیک اول برای من نیستن
با پارتنرم دعوای بدی داشتیم که خانواده هامونم مطلع شدن☹️ بقیه‌ش درسته یه هفته‌ست جدا شدیم بعد از ا ...

گلم احتمالش پنجاه پنجاه هستش . ممکنه یه جایی باهاش ملاقات داشته باشی 

خواهشاً برای منم بگیر کی باردار میشم جنسیتش چیه 

۷ یا ۱۰ وعده ی دیگه 

احتمالا دو قلو یکی دختر یکی پسر یا اول یه دختر بعد یه پسر . هرچی کارت میکشم یه دختر یه پسر پشت سر هم میاره 

ممکنه جابه‌جایی داشته باشی یا یه سفر داشته باشی  اگه مجردی خواستگار داری احتمالا یه نیتی داری ...

عزیزم توروخدا برای منم بگیر برات دعا میکنم نیت هم کردم اسمم آیدا

۷ یا ۱۰ وعده ی دیگه  احتمالا دو قلو یکی دختر یکی پسر یا اول یه دختر بعد یه پسر . هرچی کارت میک ...

عزیزم هفت یا ده وعده دور یا نزدیک ؟ 

میشه بگی کی خونه می‌سازم و کی آزمون استخدامی قبول میشم ؟

و حس شوهرم بهم چیه