2777
2789
عنوان

شوهرم کلی مسخرم کرد😔

| مشاهده متن کامل بحث + 811 بازدید | 30 پست
وقتی مستقل نیستید و ازدواج میکنید و چشمتون به دست پدر و شوهر هست همین میشه 

من میخوام برم سرکار اما نمیزارن هر وقت بحث کار میش میگن ما ک میدیم ت چ مشکلی داری ک میخوای بری سرکار

همش میگن این چن ترم تموم کن برو مدرسه کار بگیر

همه ى آدمها لايق شانس مجدد هستن اما نه براى همان اشتباهات قبلى😏🌵🍃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد میگ ت خیلی آدم شلخته ای هستی ،بعدش من میپرسم چرا میگ چرا خونه پدر مادرت انقدر کثیفه  میگم ...

بگو ناراحتی نیا خانوادم تورو دوست و محرم میدونن نمیدونن میای نمک میخوری نمکدون میشکنی خجالت بکش از خودت

الهی گاهی نگاهی 
بگو ناراحتی نیا خانوادم تورو دوست و محرم میدونن نمیدونن میای نمک میخوری نمکدون میشکنی خجالت بکش از خ ...

آخه اینارو بگم عین بچه ها قهر میکنه بعد خانوادم میفهمن باز غصه میخورن 

بگو ناراحتی نیا خانوادم تورو دوست و محرم میدونن نمیدونن میای نمک میخوری نمکدون میشکنی خجالت بکش از خ ...

اینطور بهت بگم ک همش میخوان چیزیو نشون بدن ک نیستن میخوان بگن ما کم و کسری نداریم و خیلی وضعمون خوبه میخوان بگن ما خیلی حساسیم 

اینطور بهت بگم ک همش میخوان چیزیو نشون بدن ک نیستن میخوان بگن ما کم و کسری نداریم و خیلی وضعمون خوبه ...

بگو ما نیستیم همینه که هست من مشکلی با خانوادم ندارم عاشقشونم دنیامن توام اگر دوست داری بیای بیا ولی دیگه حق نداری نظر بدی دوستم نداری خودت هرجور صلاح میدونی

الهی گاهی نگاهی 
خب قهر کنه والا چ بی تربیته میاد خونشون میخوره بعد میشینه پشت سرشون چیز دیگم میخوره 

تازه جلو خانوادش میاد درمورد خانوادم میگ و مسخرمون میکنه و میخندن ی چندبار اینکار کرد شستمش اما هی تکرار میکنه خانوادشم ک گاو عین خودش

بگو ما نیستیم همینه که هست من مشکلی با خانوادم ندارم عاشقشونم دنیامن توام اگر دوست داری بیای بیا ولی ...

فردا شب بگذره تموم بشه امتحانام تموم بشن خودمو خالی میکنم

تازه جلو خانوادش میاد درمورد خانوادم میگ و مسخرمون میکنه و میخندن ی چندبار اینکار کرد شستمش اما هی ت ...

خوب تحملی داری من بودم نه دیگه خونشون میرفتم نه دیگه میذاشتم اون بیاد خونمون اگه تربیت خانوادگیش درست بود که اینجور نبود دود از کنده بلند میشه 

الهی گاهی نگاهی 
خوب تحملی داری من بودم نه دیگه خونشون میرفتم نه دیگه میذاشتم اون بیاد خونمون اگه تربیت خانوادگیش درس ...

میخوام اینکار بکنم اما خانوادم بهم میریزن بعد پیش خودم میگم بخاطر مامان بابا سکوت کن کاریش نداشته باش 

خب همین که بهش محبت میکنن اما نمیدونن چ بی معرفتی هست

ندونن بهتره براشون..تازه باید بگم خانوادم هرچی دارن میدن براشون پدر شوهرم و مادرم شوهر ب کنار حتی پدر بزرگ و مادر بزرگاشم ازمون فقط میکنن همش یا مادرم وسیله میده یا خودشون زنگ میزنن میگن پول میدیم باز پولشم نمیدن انگار خانوادم قرار خرج اینارو بده