2777
2789
عنوان

شوهرم کلی مسخرم کرد😔

810 بازدید | 30 پست

اولای ازدواج موهام کراتین کردم باید شامپو ماسک مخصوص میزدم مادر شوهرم گفت نصف کن ببر خونه خودتون ک بردن و آووردنش برات سخت نباشه

منم خب ن پدرم بهم پول میداد ن شوهرم توانایی خرید یک میلیون ماسک و شامپو نداشتم  ک دیگ برای خونه بابام جدا بخرم نصف کردم بردم خونه پدرم

و اینک خیلی رو لباسام حساسم و چون اولا بود می‌بردم همرام و میووردم  نمیذاشتم خونشون بمونه 

کلا خیلی سعی میکنم ت بعضی چیزا قناعت کنم مثلا ب جا خرید  ۱ دونه تیشرت ۷۰۰ تومنی اینا میرم ۲ ۳ تا تیشرت ۱۷۰ تومنی میخرم  یا ب جا کفش ۴ میلیونی میرم کفش ۷۰۰ ۸۰۰ تومنی میخرم یعنی ب جیبم نگاه میکنم اما شوهرم میگ همیش باید جنس گرون بگیری حتی اگ برای آخر ماهت پولی نمیمونه

همه ى آدمها لايق شانس مجدد هستن اما نه براى همان اشتباهات قبلى😏🌵🍃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امشبم کلی بخاطر این مسائل مسخرم کرد و اشکم در آوورد و خوابید 

اینک بگم خودشم حقوق آنچنانی داره و من خسیسم ن خودشم ۵ میلیون حقوق داره ماهی ۶ و ۳۰۰ داره قسط میده 

خب اگ من اینکارارو نکنم بخوام همیش لباس بخرم شامپو بخرم ک خودم باید برم کاسه گدایی دستم بگیرم 

ولی خیلی ناراحتم طوری باهام حرف زد ک انگار من گدام و اون پادشاه 

خانوادمم مسخره کرد هی میگ مادرت میره کار میکنه و چرا خونتون همش نامرتبه.

شوهرت چرت و پرت زیاد میگه بگو اره کلا ۴ تومن داری بده کفش گرسنت که شد باد هوا بخور خیلی هنر میکنی از ...

آخه میگ از بابات بگیر برا خودت خرج کن منم خجالتم میاد از کسی پول بگیرم 

خب پس واقعا کفاف این خرجا رو نمیده خصوصا الان که همه چیز گرونه

اصلا کفاف نمیده گفتم ک ماهی ۶و ۳۰۰ داره قسط میده یعنی ی چیز باید بزاره روش تا فقط بتونه قسط بده

آخه میگ از بابات بگیر برا خودت خرج کن منم خجالتم میاد از کسی پول بگیرم 

هرچی میگه که دلیل نمیشه درست بگه بگو بابام وظیفه ای در قبال خرج و مخارج من نداره وظیفه ی توعه پول خوب بده برم جنس گرون بخرم دستتم درد نکنه

الهی گاهی نگاهی 
هرچی میگه که دلیل نمیشه درست بگه بگو بابام وظیفه ای در قبال خرج و مخارج من نداره وظیفه ی توعه پول خو ...

بعد میگ ت خیلی آدم شلخته ای هستی ،بعدش من میپرسم چرا میگ چرا خونه پدر مادرت انقدر کثیفه 

میگم خوب من نبودم ک باهم اومدیم وقت نکردم مرتب کنم میاد مادرم مسخره میکنه ک چرا میره بیرون کار میکنه رب درست میکنه میفروشه 

آخه پدر مادرم همش در حال کارن مادرم بنده خدا تنها فرصتش میزاره برای پخت غذا واقعا نمیرسه منم همیش اگ هستم ک تمیز میکنم کلا از محیط شلخته بدم میاد ولی اون منو همش مقصر میدونه و مسخره میکنه منم نمیتونم ب مامانم بگم وقتی ما میایم تمیز کن