2777
2789

تو خانواده خودتون یا فامیلاتون ؟بیاین تعریف کنین ؟

من فردا راهی مشهد میشم دعا کنین منم حاجت روا بشم منم شما رو دعا میکنم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مم عزیزم گل پسرمو با نذر و خواهش از امام رضا باردار شدم رفتی حتما برام دعا کن دوباره حاجتمو بده قربونش برم

یه‌جوری‌‌از‌چشام‌افتادی‌که؛ باورم‌نمیشه‌یه‌روزی‌دیوونت‌بودم.        😢💔

نمیشه اسمش رو معجزه گذاشت.

ولی من دوتا از مهم ترین چیزایی که از اقا خواستم و گرفتم. شاید بیشتر ازش گرفتم یادم نیست. الان دوتاش یادمه. خوش به سعادتت مارم دعا کن

معجزه از این بالاتر که باااارها دلم خون بوده، گفتم برم حرم آقا و زار زار گریه کنم، ولی وقتی رفتم به قدری آرامش تو دلم سرتزیر شده که قلبم ارام شده...

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

وای عزیزم . من آرزوم برم زیارت .رفتی دلی از ته دل باهاش حرف بزن به آقا بگو یه نگاه به ما‌ کنه . معجزه دیدم . مریض  بودم وقتی وارد اتاق عمل شدم ازش کمک خواستم .دخت عمون خوابیده بود یه خانم تو حرم حضرت معصومه یه لیوان آب به دختر عموم میداده میگفته بده دختر عموت بخوره این آب رو . بعدش اومدن 

من ت  یه شهر غریبم اینجا هیچ کسو ندارم ،همش میومدم تاپیکارو میخوندم همه میخواستن شب یلدا برن خونه عزیزاشون دلم خیلی شکست گفتم امام رضا تو هم غریبی تو حال منو بهتر میدونی من کجا برم ؟من که کسی رو ندارم برم پیشش،یا اینکه بیاد پیشم باورت نمیشه چند روز بعدش یهو همسرم از خواب بیدار شد و بعد خوردن صبحانش دوتا بلیط قطار گرفت واسه مشهد من هیچی بهش نگفته بودم 🥺امام رضا نذاشت تنها باشم فردا راهی مشهد میشم 

یکی از بستگانمون یه دختر خانم مجرد ۱۶ ۱۷ ساله بود که یه نوع بیماری لاعلاج داشت بارها آزمایش داده بود وجواب مثبت شده بود روز به روز ضعیف تر و بیمارتر میشد به امام رضا متوسل شد رفت مشهد  واومد وقتی مجدد آزمایش داد اثری از بیماری نبود کاملا خوب شد وازدواج کرد والان که چند سالی گذشته سالمه