2777
2789
اره عزیزم  ن گلم مشکلی نیس❣

ممنونم عزیزم ❤❤

خیلی زحمت کشیدی 

تو خودت کیک خامه ای درست میکنی  

پسرای عزیز تر از جانم وقتی غم و غصه دارم تو چشای شما که نگاه میکنم همه چی رو فراموش میکنم  قربون چشاتون برم به من زندگی دوباره میدن هربار و هربار وقتی اشک میریزم با دستای کوچولوتون اشکامو پاک میکنید میگید مامانی چی شده گریه نکن گریم بند میاد چون دستای شما گرمی بخش وجود منه 😍❤🧿
ممنونم عزیزم ❤❤ خیلی زحمت کشیدی  تو خودت کیک خامه ای درست میکنی  

قربونت عزیزدلم❣وظیفه س

آره منم مث تو عاشق آشپزیم و تمام وقتمو اینجوری پُر میکنم البته با عشق و علاقه 😍

فقط مشکل ابزار دارم(ی صفه گردون حرفه ای میخوام بخرم 🤦‍♀️)

البته اگه این وروجک اجازه بده 

تا یکم پول جمع میکنم قشنگ از خجالتش درمیاد😫😝

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قربونت عزیزدلم❣وظیفه س آره منم مث تو عاشق آشپزیم و تمام وقتمو اینجوری پُر میکنم البته با عشق و ع ...

عزیزم الهی خدا حفظش کنه واست  منم باید بگیرم ادم اذیت میشه اینجوری خیلی خوبم در نمیاد 

قیمت گرفتی چقدر بوده؟ 

کدوم‌جنساش بهتره به نظرت ؟

پسرای عزیز تر از جانم وقتی غم و غصه دارم تو چشای شما که نگاه میکنم همه چی رو فراموش میکنم  قربون چشاتون برم به من زندگی دوباره میدن هربار و هربار وقتی اشک میریزم با دستای کوچولوتون اشکامو پاک میکنید میگید مامانی چی شده گریه نکن گریم بند میاد چون دستای شما گرمی بخش وجود منه 😍❤🧿
قربونت عزیزدلم❣وظیفه س آره منم مث تو عاشق آشپزیم و تمام وقتمو اینجوری پُر میکنم البته با عشق و ع ...

وظیفه بزرگیته عزیزم لطف داری‌

عزیزم الهی خدا حفظش کنه واست  منم باید بگیرم ادم اذیت میشه اینجوری خیلی خوبم در نمیاد  قی ...

زنده باشی خدا عزیزاتو برات حفظ کنه🙏

آره واقعا یعنی اوج هنر خامه کشی ب اون صفه گردونشِ 

چون ی لایه خامه نازک بزن قشنگ بچرخون کل کیک و پوشش میده 

حالا ماها چی ..بدون ابزار هم دستمون خسته میشه

هم باید هی خامه بیشتر بزنیم تا لایه قبلی و پوشش بده🤦‍♀️

فک کنم چدن از نظر کیفیت و دوام و کارایی از همه شون بهتر باشه 

چون یکم سنگین‌تره وقتی کیک و میزاری روش و میخوای بچرخونی یهو نمی افته و اینکه تو حتما خودت اونجا تست کن 

صفه گردون و قشنگ بچرخون ببین راحت و صاف میچرخه 

اگه تو چرخش ی جا گیر کنه و کج بشه کیکت خراب میشه و خامه کشیت صاف بالا نمیره.

من از ی جا ک خیلی منصفِ و قیمتاش مناسبِ سوال کردم حول و حوش ۱ بود 

بازم تو حتما تحقیق کن قبل خریدن👍

زنده باشی خدا عزیزاتو برات حفظ کنه🙏 آره واقعا یعنی اوج هنر خامه کشی ب اون صفه گردونشِ  چون ی ...

ممنون عزیزم خیلی لطف کردی 

انشالله هرجا هستی موفق و پیروز باشی 😍😍😍😍

چاقوتو یا زیر اب سرد بگیر خشک کن بکش روی کیک یا روی حرارت گاز داغ کن بکش بزار خامت صاف و شیشه ای بشه

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 

تمام سطح کیک رو میتونی شکوفه بزنی تا بهتر بنظر بیاد چون صاف و مرتب کردن خامه سخته و باید  خیلی مهارت داشته باشی

میگن هیچ عشقی تو دنیا ، مثل عشق اولی نیست😔 میگذره یه عمری اما ، از خیالت رفتنی نیست ...🥺