زنده باشی خدا عزیزاتو برات حفظ کنه🙏
آره واقعا یعنی اوج هنر خامه کشی ب اون صفه گردونشِ
چون ی لایه خامه نازک بزن قشنگ بچرخون کل کیک و پوشش میده
حالا ماها چی ..بدون ابزار هم دستمون خسته میشه
هم باید هی خامه بیشتر بزنیم تا لایه قبلی و پوشش بده🤦♀️
فک کنم چدن از نظر کیفیت و دوام و کارایی از همه شون بهتر باشه
چون یکم سنگینتره وقتی کیک و میزاری روش و میخوای بچرخونی یهو نمی افته و اینکه تو حتما خودت اونجا تست کن
صفه گردون و قشنگ بچرخون ببین راحت و صاف میچرخه
اگه تو چرخش ی جا گیر کنه و کج بشه کیکت خراب میشه و خامه کشیت صاف بالا نمیره.
من از ی جا ک خیلی منصفِ و قیمتاش مناسبِ سوال کردم حول و حوش ۱ بود
بازم تو حتما تحقیق کن قبل خریدن👍