2777
2789

من هر روز میرم گاهی روزی دوربار

چطور میتونی دیر بری حموم؟😑

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرکسی یطوریه،من هروز میرم چون باشگام میرم 

یه چیزی میگم شاید توام تجربه کرده باشی ؛ یه وقتا دلت میخواد که دور از سرصدا شی؛ دوس داری خون ماه و تو تاریکی شب بپاشی؛ دوس داری لهشون کنی آدما رو زیر چرخ ماشین...
اخه حس کثیفی نمیکنم ،بدنم زیاد تعریق نداره  و همیشه هفته ای یکبار میرم

هفته ای یبارررررر😐🙄

مطمینی بعد ۷ روز. چربو چیلی نیستی؟

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨
جدی ،خب واسه موها ضرری نداره هر روز حموم رفتن؟

من هیچوقت مشکل ریزش مو نداشتم والا.. حتی تو بارداری که همه مشکل پیدا میکنن،من نداشتم...حتی به زور موهامو میکشم ،کنده نمیشه😂

اسی مجردی لابد، ورنه مگ میشه متاهل باشی و هفته ای یبار بری حمام 🤦

یه چیزی میگم شاید توام تجربه کرده باشی ؛ یه وقتا دلت میخواد که دور از سرصدا شی؛ دوس داری خون ماه و تو تاریکی شب بپاشی؛ دوس داری لهشون کنی آدما رو زیر چرخ ماشین...
هفته ای یبارررررر😐🙄 مطمینی بعد ۷ روز. چربو چیلی نیستی؟

اره حتی شده دو هفته هم نرفته باشم 

ن اصلا بدنم چرب نمیشع حتی کثیف هم نمیشم زیاد 

فقط موهام داره میریزه🤣🤣بخاطر چربی سر فکر کنم

اسی مجردی لابد، ورنه مگ میشه متاهل باشی و هفته ای یبار بری حمام 🤦

منم مجردم مث مرغابی تو حمومم همش مامانم دیگ صداشش درومده😐😂

البته اب بازی دوس