2777
2789
عنوان

در چه حالید؟

95 بازدید | 23 پست

خسته نباشید😁از تدارکات یلداییتون چه خبر؟

کمالگرایی نکنید دیگه با هم بودن از همه چیز‌ مهم تره❤️...

بیهوده است مجادله بر سر اثبات دیانت یا بی دینی آدمها!کسی که دروغ نمی گوید ,کسی که مهربان و با انصاف است,کسی که از رنج دیگران اندوهگین می شودواز شادمانی دیگران شاد است...کسی که انسان را و پرنده راو گیاه را وزمین را ,محترم می دارد,به مقصد رسیده است...از هر راهی که رفته باشد!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

می خوام چای و کاکائو بخورم

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

هیچی ..

مامانم گفت بریم پیش مامان بزرگت گفتم من نمیام چون خالم هست! (باهاش قهرم)

گفت غلط میکنی و.. گفتم نمیام تو برو!

کَلآغ هَر کآری میکَرد قَشَنگ نِمیشُد .. دآد میزَد میگُفت طآووس خَرابه .. وقتی بهت گفتم بای بای یعنی دیگه جوابتو نمیدم اعلان پیامتم بیاد در جا پاکش میکنم اصلا نمیخونم  حالا تو هی ریپ بزن پاره شی🤣حوصله بحث رو ندارم اگه چیزی گفتی و جوابتو ندادم بدون ارزش وقتمو نداری از همین جا بهت میگم بای بای هانی🖐️                                         ایمانِتون‌بویِ‌گناه‌میده………………!  (درخواست نمیپزیدم جز دوستانم)                       
من خونه دختر عمم ولی کنکوریم باید بکوب بخونم تا بتونم شب پیششون باشم

بخون عزیزم افرین💖 

بیهوده است مجادله بر سر اثبات دیانت یا بی دینی آدمها!کسی که دروغ نمی گوید ,کسی که مهربان و با انصاف است,کسی که از رنج دیگران اندوهگین می شودواز شادمانی دیگران شاد است...کسی که انسان را و پرنده راو گیاه را وزمین را ,محترم می دارد,به مقصد رسیده است...از هر راهی که رفته باشد!

یه ژله هندونه درست کردم واسه خونه مامانم۰ همسایمون قرار بود بیاره باهم برا اونم درست کنیم نیومد تنهام دلم گرفته شوهرمم مثل هر مناسبت دیگه ای دلش گرفته با دوستاش رفته باغ

هیچی .. مامانم گفت بریم پیش مامان بزرگت گفتم من نمیام چون خالم هست! (باهاش قهرم) گفت غلط میکنی و.. ...

🥲🥲

تدارک فعلا هیچی..بهم بگو بخاری سفیذ بخرم یا مشکی خیلی دو دلم

مشکی شیک تره از نظر من با دکور خونه بهتر مچ میشه

من اتفاقا امسال خیلی راحت سال قبل و سال قبلترش خونه مادر شوهرم بودم جر میخوردم ژله و کیک و حلوا و شیرینی باید درست میکردم می‌بردم بعدم مادر شوهرم انگار نحسا می‌نشست اخم می‌کرد 

امیال خونه مادرمم صبح رفتیم کیک تولد کوچیک خریدیم با مادرم 340 تومن 

150 تومنم ژله کوچیک شاتی خریدیم ب تعداد 

الانم مادرم کمی باسلوق و آجیل و میوه گرفته 

شامم کباب داریم فردا 

بقیه رو میبینم در تدارک یلدان خیلی ذوق میکنم 

ما برای یلدا با تاخیر شنبه شب مهمونی دعوتیم 

دوشنبه هم مسافریم

این چند روز آخر رو دارم سعی میکنم هیچکاری نکنم استراحت کنم آماده بشم برای مسافرت و مهمونی😂