2777
2789
عنوان

کی خوب میتونه امید بده😰

71 بازدید | 10 پست

اضطرابم برا کنکور خییلی زیاد شده

تمرکزم اومده پایین 

دستام یخ کرده

میترسم ،آرامش ندارم خیلی حال بدیه یه راه و روشی که ضد اضطراب باشه پیشنهاد بدید،انجام فعالیتی دمنوشی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم کنکوریم عزیزم

ممکنه روزایی استرس بیاد سراغمون ولی خیلی بهمون لطمه میزنه 

مطمئن باش تومیتونی

این همه تونستن و پشت سرگذاشتن پس میتونی

استرس نداره دیگ

بخدا از کنکور غول ساختن من بعضی از دبیرا سوالای کنکور میدن میگم خدایا ایناخیلی اسونن 

منم کنکوریم عزیزم ممکنه روزایی استرس بیاد سراغمون ولی خیلی بهمون لطمه میزنه  مطمئن باش تومیتو ...

درس خوندن اونجا که میخونی تستا رو راحت میتونی حل کنی خوبه،اما به یه جایی میرسم که یکم گیر میکنم تو حل تستا استرس میگیرم

اون عادیه عزیزممم

آخه مشکل ما اینه تصور میکنیم بقیه مثل بنز تستارو حل میکنن و همه رو زود یاد میگیرن و جا میوفته براشون و فقط منم که گاهی سوالا سخت میشه واسممم

اینا رو میدونما ولی بازم نگرانم برا خودم