2777
2789
عنوان

ورم بینی

4985 بازدید | 17 پست

سلام دوستان لطفا کسانی که تجربه دارن جواب بدن ورم اولیه بینی بعد از چه مدت از بین میره حد اقل یه نمایی از بینی عمل شده تو ببینی 

دکتر که میگه ۱ سال تا ۱ سال و نیم ولی اون فرم نهایی بینی هستش من ۲۸ روزه عمل کردم ولی نمیدونم بینیم چه شکلی شده فقط میدونم جمع شده  و سر بالا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ۶ ماهه  عمل کردم فرم بینیم مشخصه ولی ورم دارم هنوز چون گوشتی بودم دکترم میگه باید ۱ یا ۱ سال و نیم زمان بدی 

نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879

فرم که مشخصه ولی اینکه بدونی تاچ حد کوچیک شده نه زیاد مشخص نیس تا ورمش بخابه شکلش هی تغییر میکنه

اهان اون اره میدونم ولی من اان قسمت نوک بینیم انقد ورم داره که سه برابر بینی اولمه

خب نمیخوام ناامیدت کنم  ولی دست کم تا شش ماه باید صبر کنی  من الان ۴ ماهه عمل کردم  ...

نه نا امید نمیشم میدونم که زمان بره ولی خوب مثلا گفتم اون ورم شدید اولیه چقد طول میکشه ببینی چی شده بینیت 

ب نظر خودم ک غضروفی بود  ولی دکتر گف نوکش ،گوشتیه  پس حکم بینی گوشتیو میکنه

اره منم همینو میگفت من تیغه بینیم باریک بود و پوستش نازک ولی نوکش‌نه الان عمل‌شده تیغه بینیم حسابی ورم داره که ظاهرش از اولش بزرگتره ولی توی عمل که بزرگ نمیکنن کوچیک میکنن خوب مشخصه که شدیدا ورم داره