2777
2789
عنوان

خاطره بابام از شب یلدا 🥲🥲

403 بازدید | 23 پست

سلام 

من بابام دو ساله ک فوت کرده 22 سالمه و یه بردار بزرگتر از خودم دارم و با مامانمو داداشتم تو رشت زندگی میکنیم 

یادمه هر وقت نزدیک یلدا میشد بابام با کلی میوه شیرنی اجیل میومد خونه شام گوشت میزد به سیخ هیی دلم خیلی برای اون روزا تنگ شده واقعا حاظرم ده سال از عمرم کم شه تا بتونم ی بار دیگه تجربه کنم 

پدرم تو تصادف مرگ مغزی شد و اعضاش اهدا 

لطفا براش فاتحه بفرستین 🖤

🔴اکانت قبلی بخاطر مشکلات امنیتی پاک شد🔴دختری از جنس پروانه🧚‍♀

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

• بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ ﴿۱﴾ ...
  • الْحَمْدُ لِلَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ ﴿۲﴾ ...
  • الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ ﴿۳﴾ ...
  • مَالِكِ يَوْمِ الدِّينِ ﴿۴﴾ ...
  • إِيَّاكَ نَعْبُدُ وَإِيَّاكَ نَسْتَعِينُ ﴿۵﴾ ...
  • اهْدِنَا الصِّرَاطَ الْمُسْتَقِيمَ ﴿۶﴾ ...
  • صِرَاطَ الَّذِينَ أَنْعَمْتَ عَلَيْهِمْ غَيْرِ الْمَغْضُوبِ عَلَيْهِمْ وَلَا الضَّالِّينَ ﴿۷﴾

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایرانبه شما سه تبریک عرض میکنم:تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن اوتبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.

عزیزم 😔😔منم تو رشت زندگی میکنم و مامانم سه ماه پیش از دست دادم امسال اولین یلدای بدون مامانم هر سال این موقع خونه مامانم داشتم تدارک شام یلدا رو میدیدم مامان عزیزم الان تو آرامگاه خوابع فردا صبح میرم پیشش😔

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

ایشون یه جورایی شهیدن‌ و بهترین جایگاه دارن. یه آقایی توی زندگی پس از زندگی می‌گفت یه پسری رو دیدم که مرگ مغزی بود.‌وقتی اعضاش رو اهدا کردند، دیدم پنج تن اهل بیت اومدن و با احترام روحش رو بردند. 

عزیزم 😔😔منم تو رشت زندگی میکنم و مامانم سه ماه پیش از دست دادم امسال اولین یلدای بدون مامانم هر سا ...

😭😭😭اولین یلدا بدون پدر مادر واقعا بد ترین روزه بدتررینننننن روحشون شاد باشه 🖤

🔴اکانت قبلی بخاطر مشکلات امنیتی پاک شد🔴دختری از جنس پروانه🧚‍♀

مناسبتها برای کسی که عزیزی از دست داده یاداور خاطرات گذشته ست

منم همسرم یکساله فوت شده و کنارم نیست،از صبح حالم بده،

روز زن روز پدر روز اول عید،همش خاطرات میاد وحال ادم بد میشه

بزرگترین ازمون ایمان زمانیست که انچه میخواهید رابدست نمی اورید .با این حال قادرید بگویید     خدایا شکرت