2777
2789
عنوان

اگه نامزدتوون...

374 بازدید | 17 پست

اگه نامزدتون یجایی بره بهتون نگه ناراحت میشین؟

مثلا ی شهر دیگه

ناکزد من سربازه و اکثرن ماشین نیرو دستشه و همش باید برن شهرای دیگه بعدش که بهم میگه امروز اینجاها رفتیم خیلیی ناراحت میشم ک بهم نگفتهه 

یا مثلا وقتی یهویی میاد میگه امروز رفتم خونمون و برگشتم😐

نه چیزی نیست که خودمو به خاطرش ناراحت کنم

اگه بخوام وضعیتمو توصیف کنم..                                  باید بگم دریا طوفانیه، قایق سوراخه،پارو شکسته ...          ولی انگیزه زیاده ،خیلی زیاد:)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

نه مگر اینکه مسافرتی چیزی باشه یا بخواد چند روز اونجا بمونه

از اونجایی که خوشم نمیاد خودم در طول روز هرجا که میرم هی زنگ بزنم بگم از طرف مقابلمم توقع ندارم آدم ممکنه در طول روز چند جای مختلف بره (البته منظورم جاهای نامناسب نیست) من متوجه نمیشم هرلحظه گفتنش چه فایده‌ای داره با نگفتنش چه فرقی داره حالا اگه زنگ زد و حرفش پیش اومد یا پرسید یه چیزی

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
نه مگر اینکه مسافرتی چیزی باشه یا بخواد چند روز اونجا بمونه از اونجایی که خوشم نمیاد خودم در طول رو ...

اخه خودش توقع داره من حتی سر کوچه هم برم بهش خبر بدم از بس گفته منم حساس شدم میگم توام بگو میگه شرایطمون فرق داره😑😑

نه خب ولی چون خودش خیلیی رو این مورد حساسه منم مث خودش شدم ولی میگه فرق داریم باهم🙁

اگه اینجوری باشه از اینکه میگه فرق داریم ناراحت میشم از اینکه میخواد من هی بهش بگم ولی اون چون مرده و صرفا به خاطر جنسیتش فکر میکنه نیاز نیست خودش اینکارو کنه آره ناراحت میشم من نمیتونم با این مدل تفکر کنار بیام (البته اگه دلیلش این باشه)

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
اگه اینجوری باشه از اینکه میگه فرق داریم ناراحت میشم از اینکه میخواد من هی بهش بگم ولی اون چون مرده ...

اره دقیقااا ولی خب میگه من دست خودم ک نیس هرجا بگن باید برم نمیتونم قبلش زنگ بزنم بگم من دارم میرم خدافظ😐😑