2777
2789

سلام لطفاً دستور عروسک قشنگی که تا حالا بافتین بدین ..و همینطور با مکرومه چی برای خونه ام درست کنم 

معتاج دعا خیرتونم.یه صلوات بفرستید لطفاً.‌.  تا کفش کسی رو پات نکردی در مورد راه رفتن اش قضاوت ..نکن ..

بنظرم با تریکو و مکرومه میتونی سبد برای لوازم و جا نونی و اینا ببافی

الهم عجل الولیک الفرج                                                                🤍🌸 وزن فعلی:۶۷ 🌸هدف اول:۶۵🌸 هدف دوم:۶۳🌸هدف نهایی:۶۰
بنظرم با تریکو و مکرومه میتونی سبد برای لوازم و جا نونی و اینا ببافی

سبد با تریکو بافتم ..نخ مکرومه گرفتم برای جا دستمال کاغذی کفی نداشت دیگه موندم ..الان یه دستور جا دستمال کاغذی دیدم مدل مبل  با کاموا کلف بود میشه اونو با مکرومه ببافم

معتاج دعا خیرتونم.یه صلوات بفرستید لطفاً.‌.  تا کفش کسی رو پات نکردی در مورد راه رفتن اش قضاوت ..نکن ..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سبد با تریکو بافتم ..نخ مکرومه گرفتم برای جا دستمال کاغذی کفی نداشت دیگه موندم ..الان یه دستور جا دس ...

ارههه منم اونو یمدت میخواستم ببافم حوصلم نمیشد😂😂

ببین هرچیو میتونی با هرکاموایی دلت خواست ببافی 

بنظرم ایده جالبیه

الهم عجل الولیک الفرج                                                                🤍🌸 وزن فعلی:۶۷ 🌸هدف اول:۶۵🌸 هدف دوم:۶۳🌸هدف نهایی:۶۰

من یه سندلایی دیدم تو گوگل  برای تو خونه و اینا با مکرومه بافته بود 

اینم قشنگه البته اگر کاموات برسه

من یه سندلایی دیدم تو گوگل  برای تو خونه و اینا با مکرومه بافته بود  اینم قشنگه البته اگر ...

خوشم نمیاد تو خونه پام نمیکنم ... عروسک چی بلدی 

سه تا نخ تریکو با قلاب و چهار پنج نخ مکرومه گرفتم شد یه تومن .. خخخخ دیگه شوهرم فرار کرد میخواستم حلقه برای کیف بگیرم نداشت 

خوشم نمیاد تو خونه پام نمیکنم ... عروسک چی بلدی 

عروسک قبلا میبافتم اونم شاید باورت نشه ولی همشو از خودم درمیاوردم الان اصلا نمیبافم عروسک 

ولی تو روبیکا و یوتیوب اموزشارو دیدم خیلی قشنگ هستن

سه تا نخ تریکو با قلاب و چهار پنج نخ مکرومه گرفتم شد یه تومن .. خخخخ دیگه شوهرم فرار کرد میخواستم حل ...

واییی خیلی قیمتا رفته بالا 

من چند سال پیش تریکو بزرگ گرفتم باورت میشه صد تومن 😂

عروسک قبلا میبافتم اونم شاید باورت نشه ولی همشو از خودم درمیاوردم الان اصلا نمیبافم عروسک  ولی ...

من نمیتونم دنبال یه قشنگ هستم ..دختر هست ولی صورتش رو فرم میدن میگم میمونم نمیتونم