2777
2789
عنوان

تروخدا بگيد چیکار کنممم

107 بازدید | 19 پست

تو گوشی داداشم پیامک به صاحب کارش فرستاده شده با این جمله که بهم پول واریز کن به رفیقشم فرستاده شده 

خودش میگه من اصلا پیام ندادم به کسی 

اطلاعات گوشیش هی جا به جا میشه مخاطبین گوشیش یا اینستاش 

میگه چیکار کنم ترسیده میگه میترسم به همه پیام فرستاده بشه 

هک شده؟ 

خدایا شکرت ❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گوشیش هک شده بره تنظیمات تلگرام یا روبیکاش نشستهای فعال رو حذف کنه ببینه چنتا نشست فعال تو تنظیمات گ ...

تازه دیشب وارد تلگرام شد خودش 

باشه عزیزم مرسی بعد چجوری طرفو بندازیم بیرون؟ 

الان داداشم زنگ زده میگه به همه ه مخاطبین گوشیم پیام داده حتی اسممو میتونسته آخر پیام ها نوشتم اسممو 

خدایا شکرت ❤
چجوری عزیزم لطف میکنی توضیح بدی چی گفته  نمیدونم الان چیکار کنیم  ریست کنیم گوشیو حل میش ...

میگفت ازگوشی یک نفر برابقیه که مخاطبینش هم بودن پیام‌میرفته وتقاضای پول میکرده طرف مثلا ازطرف شما به لیست مخاطبینت

ببین هک شده  به تمام مخاطباش تماس باید بگیره اگه پیامی براتون از طرف من امد که در خواست مول بو ...

آره عزیزم به همه مخاطبین هاش پیام فرستاده سلام یکم پول داری بهم واریز کنی محمد هستم 

میگه چند نفر زنگ زدن بهم که تو اینجور پیامی دادی 

وای چیکار کنیم 

خدایا شکرت ❤
تازه دیشب وارد تلگرام شد خودش  باشه عزیزم مرسی بعد چجوری طرفو بندازیم بیرون؟  الان داداش ...

برو تنظیمات نشست های فعال خب فقط باید مدل گوشی خودت یا اکانت خودت انجا باشه چیز اضافه دیدی حذف کن  مشکل حل میشه

میگفت ازگوشی یک نفر برابقیه که مخاطبینش هم بودن پیام‌میرفته وتقاضای پول میکرده طرف مثلا ازطرف شما به ...

خدا لعنتشون کنه 

الان نمیدونم باید چیکار کنم 

ریست کنیم گوشیو برنامه‌ه رو پاک کنیم سیمکارت رو بسوزونیم 

خدایا شکرت ❤