2777
2789
عنوان

بفهمین مامانتون با غریبه ها (مردای متاهل) چت میکنه!

| مشاهده متن کامل بحث + 788 بازدید | 24 پست
تف میندازم تو صورتش ،و بابامو در جریان میزارم  بابامم اینکار میکرد ، واکنشم همین بود  لع ...

این دلم نمیزاره بگم بهش ، خودم از کارا و حرفاش خجالت میکشم ، ازش چندشم میشه ، حتی دلم نمیخواد باهاش هم کلوم بشم 😞

دیگه شدم دانشجو دبیر ادبیات😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱 ، از یه جایی به بعد تصمیماتت به تصمیمات عقل نزدیک تر میشه ، درسته زندگی برات میشه مثل تلخی شربتی که وقتی مریض میشی میخوریش ، ولی بعدش یه عمر آرامش و راحتی برات میاره ، باور کن و من هم میخوام به این اصل باور کنم :) 

خوشبحالت قدرشو بدون من هیچ وقت چنین حسی نداشتم🥲

آخی چه بد

واست الان اتفاق افتاد؟

چو ایران نباشد تن من مباد، به این بوم بر زنده یک تن مباد همه سر به سر تن کشتن دهیم ، به از آنکه کشور به دشمن دهیم.🇮🇷🤍🇮🇷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توجیه مسخره ایی 

پدرم تقصیری نداره اون یه فرشته است!

دیگه شدم دانشجو دبیر ادبیات😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱 ، از یه جایی به بعد تصمیماتت به تصمیمات عقل نزدیک تر میشه ، درسته زندگی برات میشه مثل تلخی شربتی که وقتی مریض میشی میخوریش ، ولی بعدش یه عمر آرامش و راحتی برات میاره ، باور کن و من هم میخوام به این اصل باور کنم :) 

آخی چه بد واست الان اتفاق افتاد؟

خیلی وقته فشار روانیش داغونم کرده 

لزوما هر مردی که پدر خوبی بوده شوهر خوبی هم نمیشه. شما نمیتونی قطعا بگی پدرت فرشته است. باید دید با مادرت چطور بود از اول زندگی... و اینکه گفتم فقط در جواب جمله شما بوده و نظری راجع به خیانت... نبوده

عه نمیدونستم   مادره هم حق زندگی داره اوکی بودم

آره طفلکی

حتما زیر ۴۰ سال هم هست با کلی درد و غصه از یه زندگیه شکست خورده

منم بهش حق میدم ولی استارتر هم حق داره ازینکه مادرش با چندین مرد در رابطس رنج میبره کاش بره با یه مجرد یا مطلقه مث خودش و ازدواج کنه

آدم ها ساعت شنے نیستند ڪہ سروتهشان ڪنے دوباره از اول شروع شوند آدم ها گاهے تمام میشوند، گاهے فقط با یڪ حرف…

آخی چه بد

چو ایران نباشد تن من مباد، به این بوم بر زنده یک تن مباد همه سر به سر تن کشتن دهیم ، به از آنکه کشور به دشمن دهیم.🇮🇷🤍🇮🇷