2777
2789
عنوان

آره من خسیسم

| مشاهده متن کامل بحث + 754 بازدید | 50 پست
کاندیدش نیستی گفتم از فامیل و اشنات بخر امتیازشو از عریبه نخر چون خرید و فروشس عیر مجازه پولتو میخ ...

ببخشید عربیه کیه؟

من دل نازکم،الکی ادای آدم قویارو در میارم لطفا با من مهربون باشین💙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام.فرعون با اون همه پول و ثروت عظیمش یه روز مرد.اینکه به فکر اینده هستین خوبه،ولی اینکه از اسایش الانت بزنی جالب نیست،فکر کن این همه پول جمع کردی خدایی نکرده یه بیماری بگیری همش زهر مار میشه.خسیس هم نیستی شما،فقط نمیدونی چکار کنی.الان ما پولدار بی شخصیت زیاد داریم که فقط ظاهرشون خوبه.نمونه اشم تو جامعه زیاده.بهتره یکم برای خودت وقت بزاری،حالا لازم نیست بری همه پولتو یهو خرج کنی نه..اروم اروم از چیزای کوچیک شروع کن..بعد همزمان پس اندازم جمع کن

بهم احترام بگذاریم و مودب باشیم.

بعد یه نوه پسری داره پسره میگف اگه پدربزرگم بمیره ما خیلی وضعمون توپ میشه😂😐 خونه و ماشین و طلا و پ ...

اره منم یکی رو می شناسم حالا نه انقدر خسیس ولی خوب به خودش خیلی سختی میداد الان عروس اورده یعنی عروسش داره لذت دنیا رو میبره بهترین خونه و ماشین هر روز لباس های جدید و دیزاین خونش رو عوض میکنه این هام حرص میخورن ولی چون تک پسره چیزی نمیگن عروسشون یه وقت ناراحت نشه 😅

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
غریبه=هرکس بجز خانواده ت و افراد قابل اعتماد چونک نمیشه خرید فروش کرد فقط قول میدن بهت بدن در ازا ...

اوکی ممنونم

من دل نازکم،الکی ادای آدم قویارو در میارم لطفا با من مهربون باشین💙