2777
2789

بچه ها منو همسرم ب مشکل خوردیم میخایم جداشیم قطعی 

سه دنگ خونه واسه منه بقیش اون

پشت تلفن شمیدم باباش میگفت خونه رو بزن بنام من نگیره ازت

میتونه بدون گفتن بمن بزنه ب اسمش؟؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنام شما هست نمیتونه....پول خونه رو شما داده بودین؟؟

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

اونقدرش که بنام خودته که نمیتونه مال خودشم اگه مهریتو گذاشته باشی اجرا یا این نزدیکی ها بزاری معامله فسخ میشه میزارن مزایده میدن به عنوان بخشی از مهریه 

ساکت در پیله خویش ، به فکر پروانه شدن ✨✨🦋

شما زودتر برو مهرتو بزار اجرا ؛ اگر معامله اونا بعد از این تاریخ باشه میتونی معاملشون رو فسخ کنی 

خدایا منو لایق مادر شدن بدون و فرزند سالم و صالح بهم بده .  التماس دعا .... نی نی سایتی های عزیز برای همتون ارزوی عاقبت بخیری میکنم انشالله حاجت روا بشین .  
اونقدرش که بنام خودته که نمیتونه مال خودشم اگه مهریتو گذاشته باشی اجرا یا این نزدیکی ها بزاری معامله ...

نمیخام اصن مهریه بگیرم ازش ولی بخاد بنام باباش بزنه لج میکنم سر همین جریا

مهریه ام پس نمیتونم بگیرم کلا ازش درسته؟؟

اگه مهریه تو قبل زدن به نام باباش گذاشته باشی اجرا میتونی مهر تو بگیری اگه بعد این که زد به نام باباش بری مهر تو بزاری اجرا دیگه دستت به جایی بند نیست

نه حق شفعه ایجاد میشه. قبل اون تو سریع اقدام کن. مدارک داشته باش که مشخص بشه معامله ساختگی هست .&nbs ...

اخه نمیخام مهریه اصن...ولی بخاد اینکارو کنه میزارم اجرا از حقوثش کم کنن