2777
2789
عنوان

اینم دختر شد

72869 بازدید | 984 پست

چرا خدا نخواست برام دلم خیلی گرفته خیلی تلاش کردم امیدوارم بودم خدا دلش برام نسوخت این همه التماسش کردم شب و روزم شده گریه افسرده شدم فردا شب شب یلدا نمیخوام جایی برم جاریم همه پسر دارن من یه دختر داشتم گفتم خدایا کمکم کن یه پسرم بیارم من دلم نیومد سقط کنم ولی خدا دلش اومد که دلمو بشکنه  دیگه ذوقی ندارم از حاملگیمم هیچ لذتی نمی‌برم همه امیدم به آنومالی بود اونم گفت دختره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا دلش برا اونایی که بهترین هستن و هنوز بچه دار نشدن هم نسوخته 😐

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  

عزیزم وقتی انقدر مهمه که زندگی و روانت بهم میریزه شاید بهتر بود دنبال راهکار پزشکی بری 

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

ای جان. مبارکت باشه. الان هرچقدر بگیم، گوشت شنوا نیست،  بهترینها سهم دختر گلت. 

کوچک ترید !    از آن که مرا  زیر و رو کنید !   حتی اگر هرآنچه که دارید، رو کنید!   کوچک ترید از آن که بدانید، من کی ام،  از "کوه ها" نام مرا پرس و جو کنید! .                                                   ای بادهای سرد و مخالف،" منم درخت "! باید که ریشه های مرا جستجو کنید !      ای بادهای سرد و مخالف؛  من ایستاده ام!!   این سینه ام ! که خنجرتان را فرو کنید.! بر من مباد ، تیغ شما زخمی ام کند؛    شاید به خواب ، مرگ مرا آرزو کنید.......

بیچاره ما دخترا، می‌دونم آدم دوست داره پسرم داشته باشه، جنسش جور بشه، ولی اون بیچاره رو مادرش از اول نمیخواد، حس خیلی بدیه

"اگر من بخشی از افسانه تو باشم، تو روزی به من باز خواهی گشت" 🐾🌌🌃🌆🏙️🔁

خدایا حکمتت روشکر 

نکن دختر چرا ناراحتی ما دختر میخوایم شما ناراحتی از بودنش 

دختر مونس و انیس مادر و پدره 

یه صلوات مهمونم میکنی؟❤️🌱❤️ توخدای پنهان منی👫🏻👨‍👩‍👦

اینطوری نگو عزیزم دختر رحمت خونه است...چه فرقی داره مهم اینه سالم و عاقل باشه.اتفاقا برا بچت خیلی خوبه صاحب یه خواهر میشه

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت