2777
2789

میوه آجیل شیرینی لباس طلا و...

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره برای عروسایی که تو دوران عقد هستن 

یعنی هنوز عروسی نگرفتن

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایرانبه شما سه تبریک عرض میکنم:تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن اوتبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.

میوه آجیل تزئین شده با کادو نقدی یا طلا 

🍋🍋🍋🍋ما نینیسایتیا گرسنگان عکسی هستیم  🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋ellen_.art@🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋به صورتی بودن گوگولی بودن اینجا نگاه نکن این سایت خیلی ترسناکه👹☠️☠️🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋 🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍒🍋🍋🍋🍋🍋

ما عروس دعوت میکنه 

داماد یه دست لباس کامل برای عروس با طلایی چیزی و یه وسیله مثلا اتو مویی چیزی با گل میوه و شیرینی

دختر هم شام میده با یه دست لباس برای داماد و یه وسیله مثل ریش تراش و اینا

ما تو مشهد نسبتا مفصل داریم

خانواده عروس شام میدن سفره میچینن برای داماد کادو میخرن

خانواده عروسم میوه و اجیل و کادو میبرن.معمولا لباس کامل زمستونی با یه تیکه طلا

ما تو مشهد نسبتا مفصل داریم خانواده عروس شام میدن سفره میچینن برای داماد کادو میخرن خانواده عروسم ...

منم مشهدیم از این رسما داریم

فقط خواستم بدونم بقیه جاها هم این کارو میکنن

خراب بره ای زندگی وا بمانه ایشالا

کوچیک اون بالایی باش همه جا بزرگت میکنه