2777
2789
عنوان

چرا نمیتونم ببخشم؟ #قهرمانان_عشق

163 بازدید | 2 پست

بنام افریننده عشق و مهربانی

از ته قلبم آرزومندم که بجای نفرین و کینه و خشم و انرژی های منفی، بخشش و عشق و نیکی رو تو وجود خودتون جایگزین کنید!

چرا که فطرت انسان نیک است و بطور کل ما به سمت خوبی ها گرایش داریم...

پریشب با مسئله ای بسیار تلخ مواجه شدم که احساس کردم کل زحمات شیش هفت ماهه من در عرض یک روز بر باد رفت!

بماند که بسیار تلخ بود و آزار دهنده، اما واقعیت اینه که از وقتی خودمو بهتر شناختم، دیگه تو یک انرژی غرق نمیشم و تمام تلاشم رو میکنم که بالاخره بلند شم و از نو بسازم!

اینکه بتوانم آدم ها را ببخشم و سیاهی کینه و نفرت و خشم رو از وجودم پاک کنم...

اینکه بتوانم بپذیرم که هر رفتاری که دیگران با من انجام میدن، بازتاب و آینه بیرون خود من است و من موظفم که نگاه قشنگ تری به خودم و زندگی ام داشته باشم!

درست همون لحظه ای که می پذیری تو مسئولی، انرژی قدرتمندی وجودتو فرا میگیره که تورو ترغیب میکنه که همه چیز رو تغییر بدی...

در پذیرش بودن، مهم ترین اصل زندگیست!

اینکه من بپذیرم این مشکل رو دارم خودش یک کار خیلی مهم و بزرگه و صد البته این پذیرش چیزی نیست که آسان باشه و خیلی ها نمیتوانند رعایتش کنند و هرگز هم در پذیرش قرار نمیگیرند!

الان که بجای کینه و تلخی و غمباد، انرژی عشق و نیکی دوباره درون من جوانه زد، متوجه شدم که من هم اشتباهات زیادی داشتم...

اینکه خودمونو بذاریم جای آدم ها و بگیم شاید اگه منم بودم همین کار را میکردم...

اونوقت بهتر میتونیم همو درک کنیم و قلبمون رو از نفرت خالی کنیم و با عشق پرش کنیم

من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   دوستان لطفا درخواست دوستی نفرستید چون نمی پذیرم، هر آنچه که در رابطه با متافیزیک و قانون جذب باید میگفتم در تاپیک ها نوشتم. برای ستاره شناسی و بررسی چارت هم منو توی تاپیک ها تگ نکنیدیا مدام پیام نذارید. چون این شغل و علم منه و رایگان برای کسی انجام نمیدم!                                          

تابحال احساس خلا در قلب تون داشته اید؟

احساس کردید که به یکباره قلب تون خالی شده و انگار همه چیز تیره و تار شده؟

دلیلش همینه

نیروی سیاهی جایگزین، نیروی عشق شده!

پس قلبت را کم کم گرم و گرمترش کن...

شاید الان بگید: اون مقصره

اون کرده

اون باعثشه

اون بدترین ادم دنیاست!

واقعیت اینه که ما ادم ها در شرایط مختلفی رشد می کنیم و وارد جامعه میشیم...

تروماهایی که در گذشته تجربه کردیم، نمود های بیرونی اش میشه رفتارهای ما و در نهایت شخصیت مارو شکل میده!

ایا شما میدونید اون آدم تو چه شرایطی رشد کرده و بزرگ شده؟

بنظر شما چند درصد آدم ها بدنبال خودشناسی میرن؟

تعداد کمی... خیلی ها اصلا توان ببخش ندارن... توان پذیرش ندارن

تا وقتی که بشینی دیگری بیاد زندگی تورو سامان بده چون اون همه چی را خراب کرده، بهت قول میدم هرگز کوچکترین تغییری ایجاد نمیشه چون داری میگی اون خراب کرده پس خودشم یه فکری بکنه!

اما من میگم قدرت رو به دست دیگری نسپار!

بلند شو و خودت کاری بکن...

دکتر هلاکویی حرف قشنگی میزنن: میگن من اصلا به حرف کسایی که میگن فقط طرف مقابل مقصره گوش نمیدم!

اگر پنجاه درصد اون شخص مقصره، پنجاه درصد باقی هم شما مقصری!

پس به اندازه همان پنجاه درصد خودت، بلند شو و کاری بکن!

آیا غیر از اینه که همه ما روزی میمیریم و 100 سال بعدی دیگه حتی خاطرات مون هم از ذهن ها پاک میشن...

پس چرا زندگی و روان و ذهن خودمون را تلخ کنیم؟

چرا بذاریم این سیاهی بزرگ و بزرگ تر بشه؟

واقعا افرادی که قلب شون سرد شده دیگه به پوچی میرسن!

و میخوام اذعان کنم اگر الان در این تاپیک هستی ایمان داشته باش که اتفاقی نیست!

اگر اتفاقی بود، چرا بقیه نخوندن؟ چرا بقیه ندیدند؟

فقط اونهایی تو این فرکانس هستند که این تاپیک را تا اخر میخونن و اخر نتیجه گیری میکنند

من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   دوستان لطفا درخواست دوستی نفرستید چون نمی پذیرم، هر آنچه که در رابطه با متافیزیک و قانون جذب باید میگفتم در تاپیک ها نوشتم. برای ستاره شناسی و بررسی چارت هم منو توی تاپیک ها تگ نکنیدیا مدام پیام نذارید. چون این شغل و علم منه و رایگان برای کسی انجام نمیدم!                                          

شاید الان نتونید به سادگی ببخشید!

اما کم کم رفته رفته میتونید فرکانس ببخش رو در وجودتون بالاتر ببرید و اونوقته که میبینید چقدر راحت مسائل کمرنگ میشن و دیگه احساس بدی ندارید!

و چرا من الان این تاپیک رو زدم؟ چون به خوبی میدونم تجربه من میتونه همین الان نور زندگی کس دیگری بشه!

و حاضرم بهتون قول بدم که اگر ببخشید و به خوبی رها کنید و عشق رو در وجودتون زنده کنید، ممکنه اصلا همون شخص برگرده سمت تون و بدون اینکه شما چیزی ازش خواسته باشید، طلب ببخشش کنه و برگرده!

اگر منطقی فکر کنید میبینید هیچ ادمی سیاهه سیاه نیست

هیچ آدمی هم مطلق سپید نیست!

پس رها کن و مطمئن باش انرژی عشق معجزه ها میکنه!

و ارتباط بین ما ادم ها به تماس و پیام و دیدار خلاصه نمیشه!

بلکه همه ما از انرژی هستیم و زمانیکه انرژی شما(نوع نگرش ) به اون شخص تغییر کنه

اون شخص هم ناخوداگاه انرژی شمارو دریافت میکنه حتی اگر فرسنگ ها فاصله داشته باشید و اونوقته که میگید:

شد؛ هرانچه که باید میشد...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.