2777
2789
عنوان

بوی سیگار حالمو بدکرده

225 بازدید | 10 پست

هرجا میرم یکی سیگار دستشه من به بوی سیگار و دود و اینا حساسم تا میخوره بم سرفه شدیدد تنگی نفس سرگیجه و ضعف میاد سراغم 

شماهم اینجورین؟‌چیکار کنم بهتربشه حالم 

حتی ماسک هم زده بودم

درخواست دوستی قبول نمیکنم ، احترام قائل بشید ! [یک درونگرای اصیلم👐🏻] 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم حالم بد میشه کاش افراد سیگاری کمی ملاحضه کنن، تو هر جایی سیگار نکشن، مخصوصا تو فضا های بسته

دکتر رفتین شما؟‌اخ دقیقا رعایت نمیکنن هیچ بیشترم میشن

من الان نمیفهمم اینایی ک مشکل تنفسی دارن یا حالشون بااینا بد میشه چه گناهی کردن

دکتر رفتین شما؟‌اخ دقیقا رعایت نمیکنن هیچ بیشترم میشن من الان نمیفهمم اینایی ک مشکل تنفسی دارن یا ح ...

نه دکتر نرفتم ولی خانوادگی آسم خفیف داریم

چند روز پیش یه نفر داشت کناحر سیگار میکشید که تا اومدم ازش بخوام اینجا نکشه، صدام کاملا رفته بود

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
نه دکتر نرفتم ولی خانوادگی آسم خفیف داریم چند روز پیش یه نفر داشت کناحر سیگار میکشید که تا اومدم از ...

میشه علائمتو بگی ؟‌اخه به اسم مشکوکم 

موقع خندیدن یا غذ خوردنم تنگی نفس میگیری؟‌

یعنی چی صدات رفته بود

میشه علائمتو بگی ؟‌اخه به اسم مشکوکم  موقع خندیدن یا غذ خوردنم تنگی نفس میگیری؟‌ یعنی چی صدات ...

بعد از غذا خوردن خیلی وقتا سخت نفس میکشم، تو ارتفاعات که میرم یا از پله ها و بلندی بالا میرم نفس کم میارم 

تو آلودگی هوا خیلیی اذیت میشم مدام سرفه دارم

اون موقع هم صدام رفته بود یعنی صدام گرفته بود 

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
بعد از غذا خوردن خیلی وقتا سخت نفس میکشم، تو ارتفاعات که میرم یا از پله ها و بلندی بالا میرم نفس کم ...

وای من همه اینایی که گفتی رو دارم بدترم شده  

واقعا بعضیا خیلی بی درکن هر جایی و هر مکانی میرسن سیگار از لب و لوچه شون آویزونه حال آدم بد میشه

اره دقیقا براشون مهم نیست اصلا