2777
2789
عنوان

کاش بمیرم

135 بازدید | 19 پست

حالم واقعا بده

خدایا واقعا چرا منو نمیکشی و راحتم نمیکنی

دیگه واقعا ظرفیت انقدر غصه خوردنو ندارم

کاش میمردم کاش یکی با ماشین میزد بهم میمیردم 

شوهرم دوسم نداره همش الکی الکی فقط یه مشت حرف میزنه

در عمل هیچی انگار‌نه انگار وقتیم منو میبینه توی ماشین فقط الکی دور میزنیم نه خوراکی نه رستورانی نه هیچی چیزیم بخره صدبار قیمتشو بالا و پایین میکنه طوری که واقعا کنارش ارامش ندارم‌همش در حال دوتا جهارتا کردنم و هیچی ازش نمیخوام که اذیت نشم خانوادمم همش مسخره ام میکنن میگن خوب واست ارزش گذاشت نه خریدی نه لباسی نه تیکه طلایی نه بیرون‌رفتنی نه کادوی خوبی هیچی حتی زنمم‌میزنه با اپلیگیشنا زنگ‌میزنه که زیاد پول تماسا نشه😔😔😔😔😔😔حتی دیگه خوشمم‌نمیاد باهاش حرف بزنم 

دلم بد شکسته

لباس زمستونیم هیچی نداشنم 

مامانمم که واسم‌خرید بابام کلی مسخرم کرر و گفت پس کادوهای شوهرت کو

امروزم داداشم داشت میگفت درباره همسرم

خانوادمم همش میگن

توی فامیل نمیتونم سرمو بگیرم بالا

انگار‌نه انگار که تازه عروسم

هیچ‌ذوقی واسه هیچیم نداشتم

نه عقد نه بله برون نه شب چله نه ولنتاین نه تولد

حس بدبختارو دارم

کاش واقعا بمیرم

از ته دلم ارزوی مرگ میکنم

انقدر غصه خوردم و خود خوری کردم کل موهام دسته دسته داره میریزه

منی که یه دختر همه چی تموم بود

ازدواجم این شد 

بعد دخترای فامیلمون ...

یعنی واقعا خیلی خار شدم

واقعا از ازدواجم حس خوبی ندارم

طوری که میگم کاش ازدواج نمیکردم اصلا باهاش و فقط ردش میکردم

حس‌میکنم یه دروغگوئه 

🥲😭😭😭😭

تا خودت رو دوست نداشته باشی هیچ کس دوستت نداره روی خودت کار کن همین الان کلی انرژی منفی دادی فقط...

همین جملاتی رو ک گفتی هر روز ک بیدار میشی مثبتش رو بگو بخدا قسم ک حرف کلیشه ای نمیزنم حتی اگه تاثیری هم نداشته باشه ک مطمئنم داره حالت رو بهتر میکنه 

یک هفته فقططط با انرژی باش ببین حالت بهتر میشه یا نه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تصمیم گرفتم‌دیگه اهمیتی بهش ندم

و برام ب یتفاوت بشه 

به خودم برسم و یه شغل خوب پیدا کنم

تا اخر عمرم‌ بچه دار نشم

ووخودم خودمو دوست داشته‌باشم

ولی راحت تر بودم که بمیرم

الان که پول لازم‌دارم 

روم‌نمیشه از کسی بگیرم 

شوهرمم که هیچی

خانوادمم که خجالت میکشم

کاش واقعا میمیررم انقد خفت نمیکشیدم

تا خودت رو دوست نداشته باشی هیچ کس دوستت نداره روی خودت کار کن همین الان کلی انرژی منفی دادی فقط... ...

دیگه تصمیم گرفتم‌خودم‌به خودم‌برسم با حداقل ترین چیزا 

ولی دلم واسه خودم میسوزه چون عین احمقا عاشقش شدم و همش به خوشحال کردنش فکر‌میکردم‌ اونم‌که همش زیر و رو میکشه

با خانوادت قطع رابطه کن همه چی خوب میشه. 

تو این گرونی و شرایط اقتصادی چقدر پر توقعی بخدا

هم خودت هم خانوادت

اونا علاوه بر پر توقعی بی شعور و حیوون صفتم هستن که کاری میکنن که تو خوبیای شوهرتو نبینی و اینطوری ازش متنفر باشی 

اینا دوست نیستن از صدتا دشمن بدترن.  

باهاشون قطع رابطه کن زندگیت خوب میشه

♥♥تا وقتی تو بغل خدا نشستی نگران هیچی نباش...  فقط چشماتو ببند و کارتو بسپار بهش...  خدا از مشکلات منو تو بزرگتره😍🤗🥰♥♥
دیگه تصمیم گرفتم‌خودم‌به خودم‌برسم با حداقل ترین چیزا  ولی دلم واسه خودم میسوزه چون عین احمقا ...

بهترین کار و میکنی عزیزم

اولیتت توی زندگی باید خودت باشی اون وقته ک همه بهت احترام میزارن 

اگه همسرت هم چیزی گفت یا ناراحتت کرد بی محلی کن بهش جوابشو نده ک دعواتون ادامه پیدا نکنه 

مگه بدون شناخت باهاش ازدواج کردی؟ ادم از بی شوهری ک نباید از چاله بیفته تو چاه  میگن قبل ازدو ...

خبر مرگم دوره شناختم طولانی بود 

خیلی خودشو عاشق‌نشون‌میداد 

الان بازم همین طوریه 

ولی همش حس میکنم ادا دراوردنشه 

و وقتی فکر‌میگنم‌تک تک کلماتی که میگه اداست 

حالم ازش بهم‌میخوره

میدونی حس میکنم نمیتونم بهش تکیه کنم🥲🥲🥲🥲

تصمیم گرفتم‌دیگه اهمیتی بهش ندم و برام ب یتفاوت بشه  به خودم برسم و یه شغل خوب پیدا کنم تا ا ...

چرا هیچ درخواستی نمیکنی ازش تو 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

شاید دستش تنگه نداره 

نه به جز اون‌حداقا باید بیان کنه

الان‌کارش طوریه که قشنگ ۱۲ ساعت آفه ولی نمیری دنبال تلاش کردن 

بابت این‌حس تکیه گاهو ندارم بهش اصلا

نمیتونم خواسته هامو بهش بگم یا باهاش رو راست باشم

چون توی شوهرم‌اینو ندیدم که میتونه تکیه گاهم باشه

طور یکه حس‌کنم‌داره نهایت تلاششو واسم‌میکنه

بابت این‌ارش‌متنفرم و به جز اونم چندتا دروغ ازش دیدم 

کلا حس میکنم‌داره واسم‌نقش بازی‌میکنه

خبر مرگم دوره شناختم طولانی بود  خیلی خودشو عاشق‌نشون‌میداد  الان بازم همین طوریه  ...

خب زندگی ک بچه بازی و شناختم سخت شده یا مشاوره برو یا  از ی بزرگتر کمک بگیر و راهکار بده بهت 

ازداوجم ک فقط عشق نیس همون دوران شناخت  با رفتارش لایو حس تکیه گاه بدون بهش میفهمیدی عزیزم

با خانوادت قطع رابطه کن همه چی خوب میشه.  تو این گرونی و شرایط اقتصادی چقدر پر توقعی بخدا هم ...

چه پر توقعی

باور کنید ما اصلا هیچی‌نگرفتیم

هیچ‌جشن‌خاصی

نه بله برون نه تولدمو‌گرفتیم

هیچی هیچی

سر عقدم انقدر ساده گرفتم‌مادرشوهرم مسخره ام‌میگرد میگفت عروس مفتگی 

من دلم خیلی پره

خوش به حال کسایی کهوشوهرشون واقعا عاشقشونه و عشق و محبت بهم‌دارن و لذت میبرن من که فقط دارم‌غصهومیخورم

بعدشم فکر‌کردم‌من‌بعد عردسی هم‌نمیتونم‌ انقدر اذیتوبشم بهتره خودم به فکر خودم باشم و عشق و علاقه رو خاک کنم و مثل یه ادم‌عادی رفتار‌کنم‌باهاش

خب زندگی ک بچه بازی و شناختم سخت شده یا مشاوره برو یا  از ی بزرگتر کمک بگیر و راهکار بده بهت&nb ...

مشاوره رفتیم

برای بقیه تکیه گاه هست برای من نه 

کلا حس خوبی ندارم

کلافه ام هستم 

از بس فکر کردم‌دیووونه شدم