بچه ها نامزد قبلیم ک پسر عموم هست بهم زدیم الان چهارسال میگذره من ازدواج کردم دوتا بچه دارم اون تا الان ازدواج نکرده بود حالا نخاد ازدواج کنه مادر دختره زنگ من زده منو قسم میداد ک راستشو بگو چجوره من خیلی تعریف کردم از پسره بعد مادره گفت میگن شکاکه فلانه من گفتم نه اینطور نیس در صورتی ک واقعا شکاک و بد دله ولی ترسیدم راستشو بگم ب گوششون برسونن برام بد شه فقط آخرش گفتم هیشکی صقر تا صد کامل نیس همه عیب و نقص دارن وقتی همدیگه رو دوس دارن پس میتونن عیب همو بپوشونن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
باید راستش میگفتی یا با منظور میفهموندی که نمیتونم بگم خودشون بیشتر تحقیق کنن
یه دیالوگ غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ... موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل سایه تاریک زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد . و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ... کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ... شبیه کسایی که بهت آسیب زدن نشو ، شبیه کسایی شو که کمکت کردن بهتر شی ....
بیچاره دختره اگر فکر کنه خب این نامزد قبلیش بوده اگه تعریف کرده و این ویژگیهای بد رو رد کرده پس خوبه
اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر میکنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی میکنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم