2777
2789

واقعا درک نمیکنم ولی تا جایی ک میدونم مستقل شدن اونم واسه ی خانم تو این دور و زمونه خراب کار ساده ای نیس ولی من تو بعضی از تاپیکا دیدم تا ی دختر یا ی خانم میگه بهم خیانت شده یا خونه پدرم عذاب میکشم بعش میگید مستقل شو 

یجوریه انگار مثلا بهش میگن برو اب بخور

بخدا انقد زندگی سخت شده اصلا اجاره خونه عذاب اوره کار پیدا کردن عذاب اوره همه چی پول میخاد ی خانمی ک بهش خیانت شده یا ی دختر واقعا چی داره یا اصن چیزی واسه از دست دادن نداره چ برسه ب مستقل شدن

حتی جدا شدن و سرکار رفتنم پول میخاد

پول اجاره خونه

کرایه

هرچییی ک بگید

مستقل شدن ب گفتن سادس وگرنه تو همچین فضایی نشدنیه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا مگراینکه یه پس انداز خوب داشته باشه یا شاغل باشه واگرنه الان دونفری کارمی کنن زندگی نمیچرخه یه خانم تنهایی چطورمیخواد مستقل بشه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر خوشگلم تو یه هدیه باارزش از یه بانوی گرانقدری  خداروشکر که دارمت♥️

زر میزنن مردم همینن

بد وقتی مستقل میشه همینا واسش گارد میگیرن ک فلانی مجرده ومستقل خرابه .... همین امروز فرداس شوهرامون بدزده

مردم هیچوقت سرشون نمیره تو ک ون خودشون

پس بگن بمون تحمل کن؟ در مورد خیانت درست شدنی که نیست، اتفاقیه که افتاده. ولی دخترا و زنهای جوون بخونن و بفهمن که بااااید تحصیل و کار کردن اولویت زندگیشون باشه. 

اول زندگی میشینن تو خونه به قول خودشون خانمی میکنن و بچه دار میشن، به بن بست که میرسن میفهن چه کلاهی سرشون رفته.

ای میهن، ای انبوه اندوهان دیرین / ای چون دل من، ای خموش گریه آگین/ در پرده های اشک پنهان، کرده بالین/ ای میهن، ای داد/ از آشیانت بوی خون می‌آورد باد...

مثل شعارمیمونه برام میدونی چون تو شرایط طرف نیستن باهوای زندگی خودشون نظرمیدن ،ب اونایی ک شرایط نگهداری بچشونداشتن حضانتودادن ب پدرمیگن بچتم بایدمیاوردی خونه می‌گرفتی کارمیکردی  خرجشم میکشیدی!

Dunyada olumden baskasi yalan